Спецпроєкти

Кураж Базар This is America: що робити, якщо маєте годину, три або весь день


Ви готові до справжньої американської вечірки? Тоді This is America Кураж Базар чекатиме вас цими вихідними 20-21 липня на (ВДНГ, 19 павільйон, п-т Глушкова, 1).

Розповідаємо, що слід зробити на Куражі, якщо у вас є година, три або цілий день.

У вас є година — що можна встигнути?

Якщо у вас дуууже щільно розписаний день — одразу після входу на територію радимо прямувати на другий поверх павільйону. Там на вас, як завжди, чекатимуть продавці барахолки, яких, на секундочку, близько 350.

Спеціально до початку івенту на барахолку прилетять товари мейд ін USA — солодощі, їжа, одяг та взуття.

Після цього одразу прямуйте на перший поверх павільйону та починайте затятий батл з друзями у Pacman, кікер, аерохокей, Just Dance або Guitar Hero. Ці ігри дуже швидко повернуть вас у дитинство та підготують до наступного етапу розваг — фуд-корт.

У зоні фуд-корту вас чекатимуть як традиційні резиденти, так і наші новачки. Серед ресторанів ви зустрінете Mimosa Brooklyn Pizza, Вьетнамский Привет, Dogs and Tails, Orang+Utan, Pasta to go, Say Cheese.

Ну і останні 10 хвилин радимо присвятити танцям під запальні американські хіти, які під відкритим небом лунатимуть з діджейського пульту.

У вас є три години — що можна встигнути?

Три години — не година, тож і в черзі можна постояти. Жартуємо.

Спершу радимо завітати на рампу та подивитися на справжній батл. У суботу очікується беймікс-батл весь день, а у неділю — битву скейтбордистів. Бережіть голови, адже професіонали будуть літати прямо над вами.

Коли наберетесь вдосталь вражень, прямуйте до родео на бику. Так-так, відчуття Дикого Заходу не відпустить вас до самого кінця дикої скачки. До речі, поб’ємося об заклад, ви не протримаєтеся довше хвилини?

Після родео, аби закріпити відчуття Америки, запрошуємо вас до зони барбекю. Згадайте, коли останній раз разом з друзями ви готували бургери на вогні. А от на Куражі зроблять це вже на вихідних.

Коли часу залишиться обмаль, відправляйтеся одружуватися. Ну а що, бути в Америці і не одружитися у Вегасі після склянки чогось міцного алкогольного? Не годиться!

У вас є цілий день — що можна зробити?

Аби відірватися на повну, заздалегідь подбайте про квитки та купуйте їх онлайн. Після швидкого входу радимо повільно обійти всю територію. Роздивіться декорації, зробіть фоточку в Інстаграм, зачекіньтеся в сторіз.

У першу чергу прямуйте на барахолку. На барахолці можна знайти декор для дому, посуд, комікси і пластинки. Ряди продавців у Старому порадують вінтажними брошками, картинами, книгами, туфлями і капелюшками.

Коли ви трохи відчуєте втому, скоріше біжіть на фуд-корт, поки сили ще з вами. Робити добро там простіше простого — в меню багатьох закладів є благодійні страви, весь прибуток від продажу яких буде відправлений в фонд «Життєлюб», що допомагає людям пенсійного віку.

Після обіду що? Правильно, повний релакс та чілаут. Тож переміщайтеся до кінотеатру, де весь день планують транслювати американські серіали та ТБ-передачі. Тільки якщо заснете, хропіть тихіше.

На полуденок радимо обрати прохолодний алкогольний напій партнерів Кураж Базару — Aperol Spritz, Grant`s, Sailor Jerry чи Bad Boy. Відправляйтеся під сцену послухати круту музику діджеїв, але зберігайте сили для вечірки. Ходою Чайлдіш Гамбіно прямуйте до справжніх Гаваї. Пісні, танці, гавайські вінки — це буде дуже атмосферно.

До того, як барахолка закриє свої двері, встигніть зробити портрет від фотостудії #onerayportrait на пам’ять про куражні вихідні.

На вулиці починає темніти, а це означає, що танці вже скоро. У суботу планують грандіозну паті від резидентів Кураж Базару Парфіка та Захарова. Вимикайте телефони, насолоджуйтеся вечором та не забувайте — Кураж обожнює вас.

Вартість квитку: 150 грн. Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам АТО, вагітним та іменинникам безкоштовно.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь