Спецпроєкти

Супергерої поруч із нами: хлопець у костюмі Бетмена рятує бездомних тварин від евтаназії

Супергерої існують не лише у марвеловських фільмах. Вони, насправді, звичайні люди, які теж їздять на роботу, купують фастфуд, але при цьому тихенько рятують світ. Серед числа героїв – 27-річний Кріс Ван Дорн. Він фанатіє від Бетмена (і ходить в його костюмі) та рятує тварин в Орландо, штаті Флорида.

Кріс у минулому році заснував некомерційну організацію Batman4Paws, яка рятує бездомних тварин від евтаназії та шукає їм нових люблячих власників. Також компанія відшукує місця для перетримки пухнастиків.

Ван Дорн особисто займається транспортуванням тварин. У нього є Honda Accord, проте він сподівається, що колись обзаведеться фургончиком: так буде зручніше перевозити собачок та котиків. Запити Кріс отримує на електронную пошту чи у соцмережах.

За словами рятувальника-супергероя, костюм Бетмена допомагає привернути увагу до проблеми життя вуличних тварин і знайти їм власників. Можливо, якби не образ відомого героя коміксів, Крісу не вдалося би зібрати на благодійність більше 30 тисяч доларів і врятувати сотні котів та собак.

За матеріалами Bored Panda

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь