Спецпроєкти

Дев’ятиповерховий коворкінг на Майдані: що відомо про новий офісний простір від Spaces


Світова мережа Spaces відкриває в Україні коворкінг. Офісний простір на 9 поверхів площею 6,102 кв.м, який розрахований на 600 робочих місць, запрацює у Києві вже з серпня цього року.

Коворкінг розміститься у Maidan Plaza, в одній будівлі із Будинком профсоюзів на Майдані Незалежності.

У розпорядженні резидентів готова офісна інфраструктура, інтернет, телефонія бізнес-класу, офіс-менеджер, кухня і сервіс із прибирання. Усе це доступне через зручний додаток, завдяки якому легко проглядати галерею, шукати і бронювати приміщення, керувати своїм профілем.

Крім того, орендатори мають змогу стати членами бізнес-клубів і долучатися до програм професійних заходів, знайомитися із перспективами розвитку та спілкуватися з іншими підприємцями.

У прес-службі коворкінгу наголосили, що домовленості про оренду з іншими компаніями вже є. Працювати у сучасному великому офісі планують IT- та виробничі компанії, а також дизайнери. Вартість оренди обговорюється з кожною компанією чи підприємцем/ею індивідуально.

Нагадаємо, що простори Spaces є у 39 країнах світу, у тому числі у Нідерландах, США та Австралії. У недалекому майбутньому компанія планує розмістити коворкінги не лише у Києві, а й у інших українських містах.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь