Спецпроєкти

100 сортів пива та в’ялене м’ясо. У Києві відбудеться фестиваль крафтового пива


У Києві відбудеться Summer Craft Beer Fest — фестиваль крафтового пива, під час якого можна буде спробувати 100 сортів «пінного». Захід відбудеться 20 липня у Палаці культури «Куренівка».

Цього разу учасниками фестивалю стануть 25 броварень з усієї України, які познайомлять гостей з різними сортами крафтового пива.

«Крафтове пиво – це свобода, ми відкриваємо нові можливості для пошуку справжнього крафтового смаку, — кажуть організатори фестивалю. — Портери, стаути, міцні елі зі спеціями та багато іншого. Ми хочемо, аби люди змінили свій погляд на пінне».

Протягом дня гості зможуть спробувати різні сорти пива, особисто познайомитися із пивоварами, дізнатися про тенденції пивоваріння, а також взяти участь у конкурсах та майстер-класах.

За словами організаторів Craft Beer Fest, формат літнього фестивалю відрізнятиметься від попередніх, оскільки насамперед будуть представлені літні сорти крафту. На фестивалі працюватиме 10 фудкортів, де можна буде придбати сири, в’ялене м’ясо та рибу, а також страви на грилі та багато іншого, що ідеально доповнить смак «пінного».

Квитки на фестиваль можна придбати тут.

Craft Beer Fest
20 липня, 12:00 — 23:00
Палац культури «Куренівка» (вул. Костянтинівська, 73)
подія на Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь