Спецпроєкти

Дегустація, майстер-класс, зйомки фільму: у кондитерській Veterano Brownie пройде день тістечка «брауні»


У цю суботу, 17 серпня на Подолі відбудеться найбраунарніше свято року – Брауні Дей, яку організовує монокондитерська Veterano Brownie. Вони запрошують на 16 видів брауні (тільки уявіть – брауні з солоною карамеллю чи сиром Каліфорнія). Під час вечірки будуть фільмувати тих, хто вперше спробує брауні від Veterano.

У програмі обіцяють ексурсії усім охочим по «цеху», де відбувається магія приготуваня десертів від співзасновника браунарні – ветерана Романа Набожняка. А ще радимо не пропустити діджей-сет від Сергія Кейна, головного редактора Comma. «Брауні тоннами, кава рікою, танці до ранку», – обіцяють організатори. Вхід вільний.

Veterano Brownie – монокондитерська, яка спеціалізується на виготовленні брауні, заснована Романом Набожняком та Юлією Кочетовою-Набожняк. У браунарні працюють ветерани та вимушені перселенці з Криму та Донбасу. Соціальний бізнес є частиною Veterano Group, до яких належать Veterano Pizza, Veterano Coffee та інші. 10% від прибутку перераховують сім’ям загиблих бійців, ветеранам пропонують знижки.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь