Спецпроєкти

Ресторан «Євразія» на Печерську змінив концепцію


Один із ресторанів мережі «Євразія» змінив свою концепцію. Щоправда, мова йде лише про інтер'єр, концепція меню лишилася незмінною.

Відтепер дизайн ресторану, що розташований на розі бульварі Лесі Українки із вулицею Генерала Алмазова (колишня Кутузова) виконано у дусі постмодернізму, оскільки саме у такому стилі, за словами власників, «вдається поєднувати переосмислення художніх творів колишніх епох і надавати їм сучасного звучання».

«Ми поступово оновлюємо інтер’єри всіх наших ресторанів і, звісна річ, відкриваємо нові. На даний момент, у нашій мережі 22 ресторани», — кажуть у «Євразії».

Кожну залу ресторану було оформлено в окремому стилі. Забігаючи наперед скажемо, що жодних ієрогліфів на стінах та портретів  жінок у кімоно, притаманних більшості суші-барів в Україні, ви тут не побачите.

Перший поверх із панорамними вітринами виконано у стилі ар-нуво зі стилізованими репродукціями Боттічеллі і Мікеланджело. Зали у підвальному поверсі виповнені у різних стилях: лофт, класицизм, прованс, ретро. Особливі інтонацію інтер’єру надають графіті у стилі Жан-Мішеля Баскія та Аристарха Лентулова.

«Ми спеціально виконали дизайн у різних стилях, що кардинально відрізняються один від одного, аби кожен гість мав змогу знайти собі місце, згідно із настроєм», — кажуть у «Євразії».

01/10

Меню лишилося незмінним: у ресторані, як і раніше, можна скуштувати страви азійської та європейської кухні. З новинок у меню варто відзначити піцу, якої раніше в мережі ресторанів не було.

Крім того, тут діє акція «Заберу сам»: при замовленні будь-якої страви, і за умови її самовивозу з ресторану, ви отримуєте таку ж саму страву безкоштовно.

Євразія
бул. Лесі Українки, 19
тел. +380442857580
розклад роботи: з 10:00 до 05:00
Facebook | Instagram

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь