Спецпроєкти

Реп Шмеп Йо Кураж Базар: що робити, якщо маєте годину, три або весь день


Ви готові стати частиною стріт-культури та трошки похайпити? Тоді Реп Шмеп Йо Кураж Базар чекатиме вас цими вихідними 17-18 серпня на (ВДНГ, 19 павільйон, п-т Глушкова, 1).

Розповідаємо, що слід зробити на Куражі, якщо у вас є година, три або цілий день.

У вас є година — що можна встигнути?

Години вам вистачить, аби спробувати все і потрошку. По-перше, прямуйте одразу на барахолку. Цього разу на Кураж Базарі будуть представлені бренди вуличного одягу. Серед найвідоміших радимо придивитися до SSUR, Metrique, Onno brand та BASEMNT. Обіцяють привезти новинки та архівні стильні речі.

Після цього одразу прямуйте на головну площу фестивалю. По-перше, слід трошки насолодитися атмосферою та випити прохолодного аперолю. По-друге, взяти участь у Red Bull Dance Your Style. Шляхом голосування ви особисто матимете змогу визначити переможця денс-батлів.

Коли сонечко трохи припече у голову, слід ховатися від нього на фуд-корті. Цього разу там обіцяють дві смачні новинки — авокадо-тости з Guacamole Bar та класичну британську стріт-закуску у Fish and Chips.
Нагадаємо, що у меню багатьох закладів є благодійні страви, весь прибуток від продажу яких буде відправлений у фонд «Життєлюб», який допомагає людям пенсійного віку.

Під кінець радимо поспостерігати за процесом того, як головний фасад 19 павільйону буде розмальовувати Денис Сід. Обіцяє фантастичне графіті, яке назавжди прикрасить стіни Куражу.

У вас є три години — що можна встигнути?

Час дає можливість розгулятися, тож проведіть його на релаксі. Спершу лягайте у гамак та слухайте круту музику. Цими вихідними на Куражі діджеїтимуть Vetal Art, Bludov, DJ Walid, Bumer, Kemper, Senorita, MC Fame x LTK та Timkov. Беріть щось алкогольне з бару Grant’s та насолоджуйтесь трушним саундом.

Наступним кроком у плані радимо обрати рампу, де можна подивитися за професіоналами, зловити порцію адреналіну або самому взяти участь у майстер-класі з катання на скейті.

Головне — не забудьте забити трьохочковий на баскетбольному майданчику. Це ж все поруч.

Здається, час поїсти. На фуд-корті, як завжди, на вас чекатимуть 40 гастро-точок кращих столичних ресторанів, де можна спробувати нові або давні перевірені смаки. Серед ресторанів з улюбленими стравами справжніх реперів: Mimosa Brooklyn Pizza, Вьетнамский Привет, Dogs and Tails, Orang+Utan, Guacamole Bar.

Нагадуємо, що Кураж Базар відмовився від пластикових пакетів і пропонує замінити їх авоськами або стильними шоперами.

Наприкінці, не радимо йти, поки не дочекаєтеся майстер-класу богині з тверку Марії Скорченко aka M.a.m.a.s.i.t.a. (у суботу о 15:00). Під час годинного тренування ви навчитеся основам тверку та відчуєте всі м’язи свого тіла. Навіть ті, про існування яких не підозрювали.

У вас є цілий день — що можна встигнути?

Ура, ви маєте так багато часу. Почнемо з оглядової екскурсії територією. Ловіть очима всі інста-точки та робіть круті фото.
Рухаємося до рампи, де весь день кататимуть професіонали своєї справи. До речі, поруч буде організована графіті-зона, де ви зможете зробити селфі для своїх підписників.

Далі прямуємо на барахолку, де на вас зачекалися 350 продавців. Українські виробники обіцяють знижки на літні колекції. Бренди представлять нові колекції одягу, аксесуарів та взуття. На барахолці також можна знайти декор для дому, посуд, комікси та платівки. Ряди продавців у Старому потішать вінтажними брошками, картинами, книгами, туфлями та капелюшками.

Головні зірки вихідних — бренди вуличної моди. Серед них очікуємо SSUR, Onno brand та BASEMNТ, Metrique, Bagman, Keep, Hood Famous та XL Delux.

Після детального пошуку найкрутіших речей, радимо трошки розвіятись. Для цього на першому поверсі павільйону організатори встановили гральні автомати: аерохокей, танцювальна машина, VR, мотоцикли та пейнтбол. 10-15 хвилин — і ви як новенький.

Далі прямуємо на задній двір, попередньо, звичайно, взявши свій прохолодний коктейль у Sailor Jerry або пляшку вина у магазині алкоголю Bad Boy.
Там на вас чекатимуть нові історії від проекту Будь Любым, фото та сильні емоції.

Час попоїсти, тож фуд-корт до ваших послуг. Тут смачно, швидко, зручно та екологічно. На фуд-корті немає місця пластиковим трубочкам, а при замовленні напоїв у свою чашку, відвідувачі отримають знижку. 

Сонце сідає, а це значить, що прийшов час зустрічати хедлайнерів фестивалю. У суботу очікуємо Alyona Alyona та Kyivstoner, а у неділю для вас зачитають Fo Sho та НКНКТ. Обіцяють запалювати сцену гарячими хітами, а танцпол — активними танцями.

Вихідні підходять до кінця, тож хапайте коктейль наостанок, робіть круті фото та потроху прощайтеся з літом 2019.

Вартість квитка: 150 грн. Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам АТО, вагітним та іменинникам — безкоштовно та позачергово.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь