Спецпроєкти

В 24 містах відбудеться Всеукраїнський марш за права тварин


15 вересня о 12.00 год. у 24 містах України відбудеться найгуманніша подія року –  Всеукраїнський марш за тварин. Уже втретє за ініціативи руху UAnimals тисячі людей зберуться разом та пройдуться центральними вулицями свого міста, щоб закликати припинити знущання у цирках і дельфінаріях, заборонити притравочні станції, хутрові фермі та покарати живодерів. Марш пройде вперше в Краматорську і Сєвєродонецьку.

UAnimals  – це зоозахисна ініціатива, яка пропагує гуманне ставлення до тварин і виступає за заборону експлуатації звірів у сфері розваг. Мета ініціативи – не забувати захищати слабких та бути гуманним до «братів наших менших». Минулого року акція одночасно пройшла у 20 містах і в одному лише Києві зібрала близько 6000 людей.

Цього року марш відбудеться в оновленому форматі. В Києві маршу передуватиме «Тиждень гуманності» із лекціями, тренінгами, та круглим столом. Зокрема, 11 вересня о 19:00 в Києві пройде відкрита лекція «Коли холодильник стає садом!». На лекції, як ви здогадуєтесь, будуть розповідати про перехід на веганство і вегетаріанство та розвіють 10 міфів про веганство.

Місце старту маршу у Києві – парк Тараса Шевченка.  Виходь за гуманність!

Сторінка події на Facebook: Всеукраїнський марш за тварин – 2019.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь