Спецпроєкти

Banda Agency видасть підручник з історії культових українських вечірок


Креативна агенція Banda Agency разом з Katacult і Bud пишуть «Книгу легендарних вечірок України» – справжній підручник з історії культових українських вечірок за останні 28 років із хронологією, світлинами та «історіями, які залазять у серце, а іноді не налазять на голову».

 

«Це розповідь про найбільш знакові події української клубної сцени, починаючи з дев’яностих років, і про те, як вони вплинули на українську культуру та на окремих людей, які брали участь в найвизначніших івентах України.  Хтось познайомився там зі своїм майбутнім бізнес-партнером; хтось зрозумів, що не хоче сидіти в офісі, і став режисером; хтось знайшов собі музикантів, а хтось тільки на вечірках по-справжньому оживав. Окрім хроніки з фотографіями в ній можна буде знайти живі спогади тих, хто був частиною цієї історії. Книга не претендує на збір повної історії – до неї увійдуть тільки ті вечірки, які досі згадують і переповідають як міські легенди», – ідеться в описі майбутньої книги.

Banda планує випустити книгу лімітованим тиражем  наприкінці вересня – на початку жовтня. А у суботу в Києві з’явилися величезні книжкові закладки на локаціях, де проходили пам’ятні вечірки, про які будуть історії в підручнику:

  • «Клуб 56» на Воздвиженці;
  • Гаванський міст;
  • Xlib на Подолі;
  • Північний (Московський) міст.

View this post on Instagram

Ми разом з @budukraine та @katacult просто зараз пишемо найкрутіший підручник з історії культових українських вечірок за останні 28 років ? ⠀ Вчора у місті з’явилися величезні книжкові закладки — символи найважливіших глав цієї книги: ⠀ ?Клуб 56, на Воздвиженці ?Гаванський міст ?Xlib на Подолі ⠀ ?Північний (Московський) міст ⠀ ⠀ Заключну гучну главу «Книги легендарних вечірок» ми запишемо 7-8 вересня під час #budxnextchapter ⠀ ⠀ І якщо закладки ви ще могли пропустити, бо щосили проводжали літо, то потрапити на цю подію — просто маст ? З ким побачимося? ?

A post shared by Banda Agency (@banda.agency) on

Вечірка BUD X Next Chapter стане останньою главою книги, героями якої будуть усі гості. На події вшанують історію українських вечірок. За пультом стоятимуть музиканти, які грали на культових українських вечірках у Xlib, Cinema й інших легендарних клубах. Організатори події планують увечері разом відправити до друку легендарний підручник.

Вечірка відбудеться 7 вересня о 23-й годині.

Місце події – Скейт-парк «Гавань».

Квитки вже у продажу.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь