Спецпроєкти

Як компанія Bolt планує повністю ліквідувати викиди CO₂ від поїздок? План дій


Компанія повідомила, що відтепер усі поїздки Bolt в Україні – з повністю нейтральним рівнем викидів вуглецю! Таким чином, компанія оголосила запуск свого Зеленого плану – довгострокового зобов’язання зменшити негативний вплив компанії Bolt на екологію, зробивши поїздки з Bolt більш екологічними.

Перший крок у реалізації плану – зробити всі поїздки Bolt в Європі повністю нейтральними за рівнем емісії вуглецю. Викиди двоокису вуглецю від поїздок планують компенсувати фінансово –  завдяки інвестиціям в екологічні проекти, відновлювальні джерела енергії, програми, що спеціалізуються на захисті лісів і видової різноманітності.

Повністю Зелений план виглядає так:

  1. Нейтралізувати викиди CO₂ з поїздок Bolt в Європі, компенсувавши вплив мінімум 5 мільйонів тонн викидів до 2025 року.
  2. Залучити більше електромобілів та електросамокатів до платформи для забезпечення більш екологічного пересування містом.
  3. Використовувати відновні джерела енергії в усіх офісах Bolt по всьому світу у 2020 році.

Зелений план – чудовий приклад боротьби проти глобального потепління для інших транспортних компаній. Пасажирам можна долучитися до екологічної ініціативи, просто замовивши поїздку з Bolt.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь