Спецпроєкти

Конкурент «Тіндеру»: «Фейсбук» запустив сервіс знайомств


Компанія Facebook представила свій новий продукт – сервіс знайомств Facebook Dating. Він є частиною соцмережі Facebook, проте, щоб скористатися сервісом, необхідно створити окремий профіль. Сервіс також повʼязаний з «Інстаграмом» і дозволяє імпортувати звідти фото та пости.

Скористатися новим сервісом можуть лише повнолітні користувачі соцмережі.  Безпосередньо листування здійснюється в чатах Secret Crush, але ці дані не пов’язані з основною соціальною мережею Facebook і повністю залишаються в межах Facebook Dating. Користувачам пропонуватиметься пара за спільними інтересами, уподобаннями, подіями й іншою інформацією, якою вони діляться на своїй сторінці у Facebook.

На відміну від Tinder, користувачі повинні повністю відкрити профіль людини, перш ніж відмовитися від потенційного збігу. Прагнення до глибшої взаємодії з потенційними партнерами також є важливою причиною, через яку компанія вирішила інтегрувати історії Instagram і Facebook у Facebook Dating. Новий сервіс пропонує не лише створити match за переглядом фото, але й дає змогу дізнатися про інтереси людини та події, якими вона цікавиться. Таким чином, запровадивши власну платформу для знайомств, компанія закликає користувачів приділяти більше уваги особистому спілкуванню.

За словами представників компанії, сервіс знайомств буде безпечним, інклюзивним і відкритим. «Безпека та конфіденційність на першому плані. Ми працювали з експертами, щоб із самого початку вбудувати у Facebook Dating захист, наприклад можливість блокувати будь-кого, забороняти людям надсилати фотографії, посилання, платежі або відео в повідомленнях», – кажуть у Facebook.

Facebook Dating наразі доступний у 20 країнах, як-от: США, Аргентина, Болівія, Бразилія, Канада, Чилі, Колумбія, Еквадор, Гайана, Лаос, Малайзія, Мексика, Парагвай, Перу, Філіппіни, Сінгапур, Суринам, Таїланд, Уругвай і В’єтнам. У Європі платформа запрацює наступного року.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь