Спецпроєкти

Миша і клавіатура Logitech для креативників і кодерів

Гаджети тут, гаджети там, гаджети скрізь. Якщо раніше універсальним подарунком вважалася книга, то у XXI столітті їй на зміну прийшли гаджети.Та якщо вішліст не був складений, а ви ламаєте голову який девайс обрати, то пропонуємо універсальний варіант подарунка, який підійде усім, абсолютно всім «діджиталізованим». Наприклад, новорічний набір мишки та клавіатури від Logitech.

Презент потрібний і корисний. Безпровідна мишка Logitech MX Master 3 відрізняється від своїх попередників зручним дизайном: комфортно лежить у руці завдяки ергономічній формі та двом коліщаткам (ліворуч є коліщатко для великого пальця), колесо прокручування працює швидко та точно (до 1 000 рядків за секунду). При цьому миша інтуїтивна в управлінні, майже безшумна, тож не відволікає від рутинного гортання сторінок документів або монтажу відео.

Підключається Logitech MX Master 3 через Bluetooth і за допомогою провода USB Type-C. Перевагою пристрою є функція швидкої зарядки: мишка повністю заряджається за 30 хвилин. Автономність роботи від одного заряду сягає 70 днів.

Не менш корисним подарунком буде і безпровідна клавіатура Logitech MX Keys – чудовий варіант для креативників (від дизайнера до журналіста) та кодерів. Вона має смартпідсвітку, що вмикається одразу при наближенні рук. За допомогою технології Flow на цій клавіатурі можна безперервно управляти декількома комп’ютерами. Автономність – окрема важлива перевага: з вимкненою підсвіткою клавіатуру можна використовувати до 5 місяців, а з увімкненою – до 10 днів.

 

Такий новорічний набір – і приємний сюрприз, і щоденний незамінний помічник.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь