Спецпроєкти

Новорічні листівки від Життєлюбів, кошти з яких підуть на благодійність

Давайте визнаємо, що іноді ми даруємо непотрібні новорічні подарунки — «для галочки». Всім добре знайома ситуація з десятою «прикольною» чашкою або зовсім непотрібним щоденником.

Ми пропонуємо подарувати родичам, колегам та друзям найкорисніший подарунок — листівку від Життєлюба. Листівки є благодійними. Кошти від них підуть у благодійний фонд «Життєлюб» для допомоги людям поважного віку. Завдяки таким подарункам, ця зима зможе наповнитися для них гарячими обідами, необхідними ліками та різдвяними солодощами.

Щоб стати справжнім Дідом Морозом для когось або просто отримати круту листівку від Життєлюба, тобі необхідно:

  • обрати листівку номіналом 100 або 200 грн на платформі Superonuki – bit.ly/2sRGsWL
  • зробити іменний внесок (не анонімний), натиснивши кнопку «Допомогти», на суму 100 або 200 грн (якщо ви бажаєте отримати або відправити декілька листівок, то просто помножте сумму на необхідну кількість листівок)
  • заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/Z3LVxvxRukKQaxYF7 та вказати контакт (-и) отримувача ( якщо ім’я отримувача не співпадає з ім’ям доната, вкажіть, від кого оплата). Життєлюб підпише листівку, а ми відправимо ії людині, яку ви бажаєте привітати з Новим Роком, або вам на згадку!

Стань Дідом Морозом для Ба та Ді, адже не тільки діти мріють про диво!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь