Спецпроєкти

Тільки сміятися. 13 смішних (і дивних) порнороликів


В Америці серед студентів поширена гра Rule 34, яка полягає в тому, що ви маєте назвати щось, про що немає і неможливо знайти порновідео. Здається, що виграти в цій грі неможливо. Чому? Просто почитайте, які бувають відео. 

Жінка в печері

Жінка сидить у печері. Вона мастурбує, тримаючи в руці свічку. Через якийсь час вона помічає, що свічка — це насправді динаміт. Фінальна сцена — вибух. 

Прокляття 

Хлопець мав секс із відьмою. Після цього вона вирішує накласти на нього прокляття: якщо він не переспить зі ста жінками протягом наступних 24 годин, в нього відпаде статевий орган. Протягом відео в нижньому куті є лічильник, який показує зі скількома дівчатами він вже зайнявся сексом.

Milfbusters

Пам’ятаєте відому передачу «Руйнівники мітів»? В оригіналі ця назва звучала як Mythbusters. А тут сценаристи вирішили створити свою власну передачу, тільки для дорослих, і назвали її Milfbusters (MILF — Mother I would love to fuck). Нічого пов’язаного із руйнуванням мітів там не було. 

Едвард руки-ножиці 18+

Версія відомої стрічки про Едварда руки-ножиці. Тільки замість ножиць були пеніси. І вони повністю виконували свою функцію.

Покарання крадійок лимонів

Хлопець та дівчина у своєму саду. Вони обоє раді, що мають дерево з лимонами. Це дерево дає їм змогу робити лимонад, лимонні пироги та інше. Але в їхньому районі багато крадіїв — «lemon-stealing whore»,  як вони їх називають. У цей день їм пощастило спіймати одну із цих дівчат, тому вони вирішують її покарати. Далі хлопець каже: «Ось одна з тих, хто краде наші лимони. Я дістану свій (пеніс), вставлю їй у рот та покараю її».

Візит до лікаря

Жінку хвилюють неприємні відчуття в шиї, тому вона вирішує звернутися до лікаря. Наприкінці огляду лікар робить висновок, що жінка має аномалію тіла — в неї на шиї вагіна. Тому він вирішує допомгти їй, здійснивши статевий акт.

Вгадай тварину 

Чоловік і жінка грають у гру: чоловік відтворює звуки тварин, а дівчина вгадує, якій тварині належить цей звук. Здавалося б, звичайна гра, але є одна особливість: чоловік збуджується, тільки коли вона правильно відповідає. 

Романтичний кастинг

Відео починається як типовий порнокастинг. Чоловік, який проводить кастинг, ставить звичайні запитання хлопцю, наприклад: «Чому тобі подобається порно?», «Тобі подобається домінувати чи підкорюватись?».
Але тут трапляється дещо дивне, як для такого формату… Чоловік, який розпитував хлопця, хапає його за волосся та агресивно каже: «Скажи, що ти мене кохаєш! Ну, давай, кажи!». І він налаштований дуже серйозно. 

Адаптація Шекспіра

Відео має назву «A Midsummer Night’s Cream» («Вершки в літню ніч»), це варіація твору Шекспіра. Діалоги збережені як в оригіналі, але час від часу герої займаються сексом. В одній зі сцен хлопець стає віслюком. Актор не змінюється, просто одягає вуха та хвіст.

Шок

Це назва стрічки, сиквелом до порно під назвою «Латекс». Режисер обох стрічок — Майкл Нінн.
В основі сюжету — антиутопічна реальність, у якій головний герой-чоловік має одну суперсилу. Він може дізнатися всі сексуальні бажання людини, просто доторкнувшись до неї. Тож у фільмі відбувається груповий секс, у ході якого містичні істоти горгульї оживають і займаються сексом із жінкою в якійсь містичній будівлі в готичному стилі. 

Зомбі-апокаліпсис

Звичайне порно, але з певними особливостями: час від часу в когось відвалюється рука або нога, всюди лежать мізки. А так — класична оргія. 

Жінка з тату 

Головна героїня стрічки — жінка, яка має татуювання у вигляді восьминога на сідницях. Вона бере 11 іграшок у вигляді цих тваринок, потім засовує їх собі в анальний отвір і поступово виштовхує, при цьому кажучи, що це її діти.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь