Спецпроєкти

10 серіалів та фільмів з найкращими інтимними сценами на Нетфліксі


Багато людей дивиться порно. Фільмів для дорослих безліч, на будь-який смак. Але часто ці стрічки не мають змістовного сюжету та демонструють безпосередньо сексуальні практики та акти. А як щодо звичайних серіалів та фільмів, в яких, крім цікавого сюжету та історії, ще є пікантні та відверті сцени? 

Забудьмо про невдало змонтовані, погано освітлені інтимні сцени, при перегляді яких одразу розумієш, це — актори. У цій підбірці таких немає, а навпаки — здається, що на екрані зовсім не професійні актори, а звичайні люди, повні пристрасті та (або) любови. Завдяки цікавому сюжету з кожним епізодом герої стають все реальнішими, згодом здаються вже добрими знайомими, тому все, що відбувається з їхнім особистим та сексуальним життям, відчувається як своє. Нетфлікс зміг створити реальне життя в штучних умовах, коли немає межі між вигаданим та справжнім, коли ось ці дві людини на екрані, які зараз мають секс на кухонному столі, — ваші добрі знайомі, яких ви ніколи не зустрічали. 

Чужоземка (Outlander)

Якщо вам подобається серіал «Game of Thrones» і ви цікавитись історією, вам може сподобатися ця стрічка. Події в серіалі відбуваються на основі серії романів Діани Гелбонд. Головні герої — шотландець Джеймі Фрейзер та його кохана Клер. 

Найгарячіший епізод — сьомий у 1-му сезоні, «Весілля». Весь сезон вартий перегляду, але саме в цій серії можна побачити палке кохання двох головних персонажів. Партнери вперше знайомляться з тілами одне одного, і в них це доволі непогано виходить.

Кохання без забов’язань (Sleeping With Other People)

Головні герої цієї стрічки колись мали секс у коледжі, а зараз в обох з них проблеми: він — прихильник усіх жінок, а вона закінчує всі свої стосунки, вступаючи в сексуальні контакти з іншими. І тут вони зустрічаються і вирішують допомогти одне одному. Але платонічні стосунки тривають недовго. 

У фільмі безліч цікавих сцен, але особливо привертає увагу момент, коли головна героїня навчає свого знайомого, як правильно приносити задоволення жінці, демонструючи рухи на порожній пляшці. Цікава інформація! 

Нижче її вуст (Below Her Mouth)

Головна героїня стрічки — редакторка модного журналу, яка ось-ось вийде заміж за свого коханого хлопця. Але неочікуване знайомство з лесбійкою на ім’я Даллас ставить це під сумнів… 

Загалом уся стрічка — це інтерпретація порно, але з цікавим сюжетом. Тут є сцени з мастурбацією у душі, оральним сексом та іншими сексуальними практиками. Якщо можна назвати порно мистецтвом, то ось його представник. 

Помаранчевий — хіт сезону (OITNB)

«Помаранчевий — хіт сезону»  — американський комедійно-драматичний вебсеріал, заснований на автобіографічній книжці 2010 року американки Пайпер Керман. Пайпер потрапляє до жіночої в’язниці за звинуваченням у наркоторгівлі. 

У серіалі безліч інтимних сцен: здебільшого лесбійських, серед дівчат і жінок у в’язниці, там вони шукають місця, де їх не побачать охоронці та де вони зможуть залишитися наодинці зі своїми партнерками. Також Пайпер та інші ув’язнені часто згадують своє минуле до в’язниці, зокрема своє сексуальне життя ( і так, це все показано в серіалі). 

Безсоромні (США)

Є дві версії цього серіалу (американська та британська). Саме перша вражає своєю відвертістю та кількістю інтимних сцен. 

У центрі подій — багатодітна сім’я з бідного району Чикаго. Батько Френк, алкоголік зі стажем, не надто переймається вихованням дітей, тому всі обов’язки бере на себе найстарша сестра Фіона. Це не типовий ситком про сім’ю, головні герої постійно борються зі своїми залежностями, порушують закон та норми моралі. 

Наприклад, втомившись від важкого дня, Фіона і її хлопець Стів вирішують, що найкращий спосіб розслабитися — це секс на кухонному столі. 

Джессіка Джонс

«Джессіка Джонс» — американский вебтелесеріал за однойменним персонажем коміксів Marvel.
Приватний детектив з надлюдською силою Джессіка Джонс розшукує маніяка Кілгрейва, що здатен підкорювати людей власній волі. Час від часу Джессіка відпочиває від роботи, зустрічаючись із барменом Люком. Коли ці двоє залишаються у кадрі наодинці, стає справді гаряче. 

Люк Кейдж

Той самий бармен Люк із попереднього серіалу, але вже у власному шоу. Люк, як і його партнерка в попередній стрічці, має суперздатність. Фактично його неможливо вразити — він має надлюдську силу, а його шкіра стійка до будь-яких пошкоджень. Люк з легкістю привертає увагу всіх жінок, які трапляються на його шляху. Знайомство з кожною завжди приводить до інтимних сцен у серіалі (яких, до речі, безліч). 

Шибайголова

Ще одна стрічка від всесвіту Marvel. Головний герой цього серіалу Метт Мердок — адвокат, який у дитинстві втратив зір. Вночі він, застосовуючи свої гіперчутливі інстинкти, рятує місто від неприємностей. Окрім своєї геройської діяльности, Метт має певний успіх серед жінок. Усі інтимні сцени, як і їхній головний герой, — надзвичайно чуттєві, у них поєднано романтичність та пристрасть. На жаль, серіал було закрито у 2018 році, але навіть у трьох сезонах є немало інтимних сцен. 

Борджіа 

«Борджіа» — канадсько-угорсько-ірландський історичний телесеріал, що оповідає історію про знамениту італійську родину Борджіа. Усі події розгортаються у 16 сторіччі. 

Ця стрічка підійде прихильникам класики, навіть інтимні сцени тут зображені вишукано. Є навіть несподівана сюжетна лінія між братом Чезаре та сестрою Лукрецією. Чим все закінчиться і чи стане інцест однією з інтимних сцен? Вам доведеться почекати і подивитися.

Тюдори

Ще одна стрічка, події в якій відбуваються у 16 сторіччі. Але при перегляді «Тюдорів» складається враження, що в той час секс був повсюди. Безліч інтимних сцен, брудні розмови з британським акцентом та навіть більше.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь