Спецпроєкти

Відпустка, подорож або відрядження: 7 сексдевайсів, що пройдуть контроль в аеропорту


Ми полюбляємо подорожі не лише за можливість побачити та дізнатися щось нове, познайомитися з іншими культурами… Як стало відомо в результаті одного опитування , чимало людей (50% з опитаних) під час подорожей відчувають підвищене сексуальне бажання. 

Якщо ви сам/-а або зі своїм партнером/-ркою вирішили взяти відпустку й вирушити в подорож, чому б не прихопити із собою девайси? Саме сексдевайси. А як зробити так, щоб ваші іграшки залишилися з вами після реєстрації в аеропорту? 

Читайте та пакуйте валізи!

Мінівібратор-помада

Уже легендарна іграшка у вигляді помади. Можна обрати серед кількох варіантів, брендів та цінової категорії. Відомий бренд Womanizer, наприклад, має серед своєї продукції модель мінівібратора з вакуумною технікою м’якого всмоктування — відома риса багатьох іграшок бренда. Вона має 6 рівнів інтенсивности. До комплекту входить підзарядний USB-кабель.

Інший доступний варіант — також помада . Тут є 8 режимів вібрації. Ця модель заряджається від однієї батарейки (до речі, якщо хочете бути впевненими, що іграшка раптово не завібрує, просто вийміть батарейку заздалегідь). 

Ідеальне місце для зберігання — поряд з косметикою (хоча це теж необов’язково), і жодних приводів для хвилювання. 

Віброкуля 

Віброкуля — це, можливо, один із найкращих варіантів для подорожей. Чому? По-перше, вона надзвичайно компактна, а це важливо, коли йдеться про пакування речей. По-друге, це універсальна іграшка. Вона підійде будь-кому, адже необов’язково її застосовувати лише для кліторальної стимуляції. Тут грають роль ваша уява та бажання. Просто провівши нею по шкірі, можна зрозуміти, як багато приємних відчуттів вона може подарувати. Радимо брати кулі на батарейках — так ви зможете висунути батарейки під час проходження контролю в аеропорту. Вибір іграшки залежить лише від ваших вподобань, принцип дії в них майже однаковий. 

Вакуумний кліторальний стимулятор від Satisfyer 

Інший відомий бренд інтимних девайсів неабияк подбав про своїх користувачів, створивши цей девайс. Завдяки своєму пакуванню (футляр на магніті) та компактності, з ним ви точно без проблем пройдете контроль у аеропорту. Він має 11 режимів, водонепроникний (що дуже важливо, особливо — в подорожах!). Якісний силікон, приємні вібрації, зручна підзарядка. Гарний вибір. 

Яйце для мастурбації Tenga 

Ми вже раніше складали список іграшок для мастурбації. Яйце від японського бренда й досі залишається хітом продажів. І це зовсім не дивує. Воно ідеально задовільнить потреби будь-якого чоловіка (без перебільшень). Силіконовий чохол (так зване яйце) створене в такий спосіб, що підійде статевому органу будь-яких розмірів. Крім того, його незвичайна форма та навіть назва більше нагадують іграшку в традиційному розумінні. Тут не потрібні жодні батарейки і дроти. Компактна, проста, доступна річ. Можна взяти із собою у ділову поїздку, наприклад.

Обмежувальні кільця

Незвичайна та цікава іграшка. Це набір із силіконових кілець , які регулюють ступінь проникнення. Вони ідеально підходять у тому випадку, коли звичайне проникнення може бути болісним або неприємним для партнерки. Кільця анатомічно повторюють форму статевих органів, тому не відчуваються в процесі. Також їх радять жінкам після пологів, тим, хто має певні захворювання (цистит, вагінізм, болі після операцій тощо). Також якщо партнер має статевий орган некомфортного для повного проникнення розміру. Увага! Кільця не гарантують повного зникнення болісних симптомів і не лікують. 

Ерекційне кільце-ласо

Принцип дії — як і у звичайного ерекційного кільця, але цей девайс значно простіший у використанні й на вигляд схожий на звичайний браслет/гумову ленту. Кільце надягається на пеніс так, щоб запобігти відтоку крови і зберегти ерекцію протягом усього часу без зменшення інтенсивности. Доступна ціна. Ніяких додаткових аксесуарів, навіть підзарядки, непотрібно. Проста, але надійна іграшка. 

Вібратор Iroha Temari Mizu 

Ще один витвір японського бренда Tenga та їхній надзвичайний девайс. Якщо поглянути на зображення цієї іграшки, навряд чи з першого погляду стане зрозуміло, що це таке. Насправді ж все просто — це кліторальний вібратор. У ньому поєднані головні риси бренда: простота, унікальний дизайн, зручність у користуванні та максимальна турбота про клієнта. Якщо ви експерт у сфері сексдевайсів, то, поглянувши на цю іграшку, майже одразу здогадаєтесь, що це створила Tenga.

P.S. Любий читачу, ми хочемо познайомитися з тобою ближче. Можеш, будь ласка, відповісти на кілька запитань? А ще там знайдеш інфо, як долучитися до секретного клубу з подарунками від наших партнерів ;) Let’s talk!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь