Спецпроєкти

Як вона хоче: дівчата розповідають, що їм подобається в сексі


Сексуальні бажання, фантазії та вподобання — надзвичайно індивідуальні питання. Мало хто готовий поділитися такою інформацією з іншими. Але наші читачки дуже відкриті. Вони радо відповіли на запитання про те, що їм подобається в сексі. Ми пообіцяли змінити їхні імена, аби поділитися відповідями з вами. Ділимося! 

Саша, 22 роки

Моя найбільша слабкість — це поцілунки в шию. Якби хлопці знали, скільком дівчатам це до вподоби… У них з’явилася б секретна зброя. Поцілунки в шию, на мій погляд, — це безпрограшний варіант, якщо хочете викликати збудження. 

Ще люблю, коли приділяють увагу персам. Хлопці часто забувають про це і одразу переходять до вагіни, до клітора. Але в багатьох жінок дуже чутливі смочки. Ось у мене, наприклад. Пам’ятаю, як один раз досягла оргазму, бо хлопець торкався до моїх смочків хвилин 20. Сильний був оргазм. Уявляєте? А кажуть, що це неможливо — довести жінку до оргазму.

Подобається, коли він тримає волосся або поправляє його під час орального сексу, так, аби дівчині було зручно робити мінет. Це чомусь так мило, якась турбота.

Лілія, 26 років

Я люблю, коли секс починається раптово. Я ненавиджу прелюдію, і часто вислуховую від моїх подруг, що я якась ненормальна. Мені подобається, коли секс починається одразу з проникнення. Якщо, наприклад, хлопець мовчки підіймає мою спідницю — і ми починаємо кохатися. Іноді я сама можу попросити про це. Люблю, коли хлопець допомагає робити оральний секс, так я відчуваю, що він мене контролює. Ще мені подобається секс утрьох, але коли два хлопці. Дівчата мене не цікавлять. 

Аня, 25 років

Для мене найважливіше — це емоції. Якщо я хочу хлопця, то між нами точно є якісь почуття. Люблю обійми, навіть безпосередньо під час процесу. Поза ложки — моя улюблена. Іноді мені подобається підкорюватися, коли мій партнер віддає мені якісь накази. Але я все одно завжди знаю, що можу зупинити це. Ми на рівних все одно.

Саша, 19 років

Я люблю БДСМ, коли я підкорююся. Зараз у мене є мій домінант. Він має деякий досвід у цьому. Наприклад, щодня він каже мені, що одягати. У сексі з ним мені подобається, коли він каже, що я маю робити. А якщо я цього не роблю або якщо порушую правила (наприклад, не можна сміятися або говорити), а я це роблю, — тоді отримую якесь покарання. Іноді цим покаранням може бути утримання від сексу. Але в БДСМ завжди є такий етап, коли вже після сексу ви піклуєтесь одне про одного. Наприклад, він приносить мені лід, ми обіймаємося.

Зазвичай ми практикуємо анальний секс, особливо полюбляю, коли ми використовуємо іграшки. Загалом я не уявляю сексу без іграшок та девайсів. Як деякі люди ними ніколи не користувалися? Це ж зовсім інші відчуття. Традиційний секс ніколи не принесе стільки задоволення. 

Таня, 22 роки

Понад усе люблю оральний секс, тобто коли я його отримую від партнера. На жаль, дуже мало хлопців уміє його правильно робити, але все ж таки. Це може звучати дивно, але в процесі цього я люблю гладити партнера по голові, торкатися його волосся. Ще подобається, коли він говорить мені якісь інтимні речі, ну тобто розповідає про свої дії або про те, що хотів би зробити далі. Слова діють на мене більше, ніж дотики, або мені так здається. Мій колишній хлопець купував мені білизну, в якій хотів би мене бачити — і це теж доволі збуджувало. Тут також грає роль ваш смак, але мені подобалося те, що він вибирав. Ще я думаю, що публічний секс — це класно. Один раз я мала секс із хлопцем у парку. Мабуть, то був мій найкращий досвід. 

Марія, 28 років

Я думаю, що в мене, напевно, дуже традиційні вподобання. Мені подобаються поцілунки, звичайно, особливо — в шию та вуха. Ще коли хлопець сам мене роздягає, але не зриваючи одяг, а повільно й обережно. Оральний секс теж подобається, але, якщо чесно, сама я його робити не дуже люблю. Мені особливо важливо, аби були поцілунки і під час проникнення — я хочу відчувати близькість у цей момент. Ще приємно, коли вже після сексу хлопець доводить мене до оргазму. Але найголовніше — це те, що відбувається вже після сексу, я не можу без обіймів. Я люблю ще полежати годинку, поговорити про щось, притиснувшись одне до одного. Іноді це навіть приємніше за секс. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь