Спецпроєкти

Apple представила новий бюджетний iPhone SE


15 квітня відбулась онлайн-презентація другого покоління бюджетного телефону iPhone SE. Нова модель iPhone SE оснащена кнопкою Touch ID та однією камерою. iPhone SE 2020 схожий на iPhone 8, але має сучасніші характеристики.

Характеристики моделі

Телефон має 4,7-дюймовий екран, рамки навколо екрана та домашню кнопку з Touch ID. Друге покоління SE працює на найновіших процесорах – у нього ті ж компоненти, що і в останньому iPhone 11 Pro. Зокрема, процесор A13 Bionic, нейронний процесор для обробки фотографій.

Завдяки новим процесорам телефон працює в 2,4 рази швидше оригінального iPhone SE і робить фотографії в портретному режимі – навіть зі своєю одинарною камерою. Камера має 12 мегапікселів з фокусною відстанню 28 мм та діафрагмою f/1.8. Наразі цю камеру називають найкращою однокамерною системою в iPhone.

Камера підтримує портретний режим, Smart HDR та 4К-відео. Передня камера має 7 мегапікселів. Проте в iPhone SE немає режиму нічної зйомки, розпізнавання обличчя та портів для навушників.

Батарея тримає заряд стільки ж часу, скільки його тримав iPhone 8. Також у iPhone SE є бездротова зарядка за стандартом Qi та швидка дротова зарядка на потужності до 18 ватів.

Модель буде доступна в трьох версіях – на 64, 128 і 256 Гб у чорному, білому та червоному кольорі. У США для замовлення модель буде доступна із 17 квітня, у продаж надійдуть 24 квітня.

На нових айфонах буде безкоштовний доступ до Apple TV Plus протягом року. Ціна стартує від $399.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь