Спецпроєкти

Українські бармени зможуть отримати пів мільйона гривень від Jameson


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Бренд віскі Jameson вирішив підтримати українських барменів під час карантину та виділив 550 000 гривень. Він розподілить їх між сотнею переможців.

Зараз усі бари зачинені для відвідувачів, тож працівники індустрії залишилися без можливости заробляти на життя. Бармени як ніколи потребують моральної та фінансової підтримки.

Аби допомогти спільноті пройти кризу, Jameson в Україні запустив соціальну ініціативу #JamesonBarAtHome в соцмережах Facebook та Instagram. 

У чому суть активації?

Мета кампанії – закликати представників українського барменського ком’юніті не втрачати надію та позитив, продовжувати займатися своєю справою, нехай і вдома, та підтримати в цьому своїх колег. 

З 10 по 27 квітня професійні бармени з усієї країни можуть взяти участь в активації й отримати грошові призи від Jameson – сумарно понад пів мільйона гривень.

Що потрібно зробити?

Аби взяти участь, насамперед необхідно бути повнолітнім та підтвердити своє останнє місце роботи, заповнивши анкету. Далі зняти відео з приготуванням коктейлю на основі віскі Jameson та викласти в соціальну мережу Facebook або Instagram із хештегом #JamesonBarAtHome. 

Дедлайн 27 квітня

Як визначатимуть переможців?

У результаті активації рандомно оберуть 100 переможців, кожен з яких отримає грошову винагороду в розмірі 5 000 грн. Окрім того, журі вибере 5 найкращих барменів,  які отримають суперприз – по 10 000 грн. Аби потрапити до п’ятірки, необхідно проявити більше оригінальности, ніж інші, та вирізнитися креативним підходом. 

Ознайомитися з детальними умовами активації та взяти участь у ній можна за посиланням: bit.ly/JamesonBarAtHome

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь