Спецпроєкти

Можливість: онлайн-консультація з лікарем від DOC.ua


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Через епідемію коронавірусу та карантин лікарі рекомендують максимально обмежити контакти з іншими людьми, залишатися вдома та наразі уникати походів у лікарні. Натомість зростає попит на безконтактне спілкування з медиками. Так, сервіс DOC.ua пропонує на час епідемії коронавірусу послугу онлайн-консультацій з лікарем.

Дистанційні консультації призначені для пацієнтів, яким необхідна порада лікаря на відстані. Сервіс не може замінити особистий похід до лікаря, проте допоможе розібратися з основними питаннями (до якого лікаря звернутися, чи правильно призначене лікування) і зрозуміти, як чинити в тій чи тій ситуації. Лікарі вислухають ваші скарги на здоров’я та зможуть надати рекомендації щодо лікування.

На сайті можна отримати онлайн-консультації у понад 40 лікарів різних спеціальностей – гінеколога, кардіолога, дерматолога, ендокринолога, психіатра, гастроентеролога, інфекціоніста, акушера-гінеколога, венеролога та інших.

Як замовити консультацію?

1. Щоб замовити консультацію, виберіть на сайті, яка проблема вас турбує або оберіть потрібного лікаря. Далі заповніть заявку на сайті (при цьому бажано детально описати вашу проблему і вказати, чи є призначення або результати аналізів).

2. Виберіть відповідний час експресконсультації.

3. Зареєструйтеся на сайті для збереження результатів консультації.

4. Оплатіть обрану послугу та очікуйте початку консультації.

Консультації проводять кваліфіковані фахівці, які  допомагають розібратися в проблемі, підказують алгоритм подальших дій.

Послуга доступна щодня з 8.00 до 21.00, а тривалість спілкування з лікарем може становити 10, 20 або 30 хвилин.

Залишити заявку на консультацію можна через медичний онлайн-хаб DOC.ua.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь