Спецпроєкти

Даю в лапу. Alina Pash, Стасік та alyona alyona закликають допомогти Ба та Ді нагодувати своїх улюбленців


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Під час карантину часто чотирилапі друзі єдині, хто залишився поряд зі старенькими. Мета акції #дайвлапу від проєкту Dog Ma та фонду Starenki зібрати кошти на закупівлю корму для тварин: його покладуть до продуктових наборів для літніх людей. Це допоможе їм не виходити в магазин та позбавить необхідности ділитися з тваринками своєю їжею.

Акцію підтримали українські зірки: в соціальних мережах вони діляться історіями про своїх домашніх улюбленців та закликають «дати в лапу».

Аліна Паш і Пинтя

Так співачка Аліна Паш провела прямий етер в інстаграмі зі своєю кішкою Пинтею, яку назвала на честь свого предка та героя закарпатських легенд – Пинті Хороброго, а Стасік (Анастасія Шевченко) розповіла про свого кота Бастера, тезку найвидатніших коміків усіх часів Бастера Кітона.

Стасік і Бастер

На черзі шери від співачок alyona alyona та KRUTЬ, гуртів Yuko та Щука-Риба. А тату-художниця Уляна Нєшева з нагоди акції розіграє можливість зробити в неї тату безкоштовно. 

Стежити за проєктом і допомогати стареньким разом з їхніми улюбленцями можна на сайті Dog Ma.

Раніше проєкт разом із зірками закликав людей не звертати увагу на породу собак і котів та брати тварин з притулків або з вулиці.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь