Спецпроєкти

Ком’юніті дня: клуб книжкових амбасадорів від IST Publishing

Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Видавництво IST Publishing оголошує OPEN CALL для усіх охочих дізнатися більше про життя малих видавництв, підготовку книжок, працю з авторами, перекладачами, дизайнерами та іншими учасниками книговидання. Тому засновує клуб книжкових амбасадорів – для тих, хто має потужну мотивацію та готовий передавати свій ентузіазм іншим.

Що ви отримуєте

  • Зустрічі раз на місяць з командою IST у Києві та іншими представниками культурного та книговидавничого секторів.
  • Команда IST розповідає  про працю над своїми проєктами, ділиться досвідом закордонних стажувань, функціонуванням книжкового ринку, можливостями для виданням книжок, роботою із закордонними авторами.
  • Участь у житті видавництва, зокрема фестивалях та публічних подіях. Усі плани та можливості обговорюватимемо окремо, щоб усім було зручно, корисно та цікаво.
  • Нетворкінг, вино, спільні вечері після кожної зустрічі.

Максимальна кількість учасників Клубу, не враховуючи команду IST, – 6 людей.

Як приєднатися до клубу

  • Написати мотиваційний лист, вказавши в ньому, які книжки IST ви вже прочитали, лишити своє враження від цього досвіду та запропонувати будь-яку книжку, яку б ви хотіли потенційно бачити у видавничій програмі IST.
  • Підготувати коротке CV та лінки на свої акаунти в соціальних мережах.

Пишіть на publishingist@gmail.com.

Після цього протягом тижня комада IST познайомиться з усіма листами та за тиждень опублікує прізвища 6 учасників та учасниць Клубу, яким буде надіслана інформація про подальші дії та план заходів.

Дедлайн прийому заявок: 28 квітня.

Від IST Publishing:

У клубу немає часових обмежень. Є кількагодинні закриті зустрічі раз на місяць з усіма його учасниками. Ви можете вільно залишити клуб, однак ми налаштовані на створення тривалих стосунків, яких так не вистачає у наші часи.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь