Спецпроєкти

#МиВсіВОдномуЧовні: проєкт проти коронавірусу разом

Настали буремні часи — і ми про це заявляємо сміливо і без евфемізмів. Коронавірус — справжня небезпека, що підтверджує доказова наука і здоровий глузд. Тому час гуртуватися, аби врятувати себе і близьких людей, лікарів і вчителів, людей ще не народжених і літніх, добрих знайомих і навіть ооон того хлопця з італійської провінції! Тому час мити руки, самоізолюватися, носити захисні засоби, донатити та агітувати всіх навколо на такі самі дії. Час усвідомити, що #МиВсіВОдномуЧовні.

Саме так звучить лейтмотив благодійного проєкту bit.ua «Життя триває». Мета — об’єднувати людей у боротьбі проти хвороби, інформувати, розповідати про можливості допомогти одне одному. У межах проєкту ми боротимемося з коронавірусом на інформаційному фронті і закликаємо вас стати нашими спільниками. 

Ми спростовуватимемо міти про COVID-19, розповідатимемо разом з фахівцями про необхідні засоби безпеки, розтлумачуватимемо зміни до «карантинного режиму», знищуватимемо інформаційні вкиди. А ще на вас чекає і фановий інтерактивний контент, бо життя триває! Добірки корисних ресурсів, гайди з облаштування «карантинного» побуту, інтерактиви, що прокачають ваші скіли критичного мислення — зовсім скоро на bit.ua.

Допомагатимуть нам герої поеми «Енеїда». 

Моторний Еней, який зараз нарікався б хіпстером,

запальна Дідона, яка в наші часи була б інстазіркою,

турботлива Венера, вона ж версія сучасної усвідомленої мами,

і Зевс, прототип такого собі суперуспішного і серйозного СЕО великого бізнесу.

Миймо руки, самоізолюймося, допомагаймо одне одному. І пам’ятаймо: #МиВсіВОдномуЧовні

Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Проєкт «Життя триває» реалізований за підтримки компанії Coca-Cola Україна.

Ілюстрації: Олександр Грехов

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь