Спецпроєкти

Netflix випустив документальний серіал про коронавірус


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 
Стримінговий сервіс Netflix створив серію документальних відео Coronavirus.Explained про спалах пандемії COVID-19 у світі. Серіал розповідає про історію виникнення хвороби, її перебіг, вплив на різні сфери життя людей та наслідки від пандемії у майбутньому.

Перший епізод серіалу вийшов в етер 26 квітня та розповідає про історію вивчення вірусів і методи боротьби з епідеміями. До зйомок серіалу долучилося багато спеціалістів і фахівців. Серед них – мільярдер та меценат Білл Гейтс.

«У 2020 році світ змінився. Цей тематичний серіал досліджує пандемію коронавірусу, зусилля для боротьби з нею та методи управління ментальним здоров’ям», – йдеться в описі до серіалу.

Якщо ж вам хочеться подивитися ще дещо на Netflix, та очі розбігаються від кількості шоу – маємо велику добірку гідних серіалів. Вони розбиті за категоріями, тож знайти щось для себе можуть прихильники/-ці як сай-фаю, так і драм або історичних серіалів.

А ще незабаром можете влаштувати собі кіномаратон – 29 травня почнеться We Are One: A Global Film Festival, в межах якого двадцять найбільших кінофестивалів усього світу транслюватимуть повнометражні і короткометражні фільми, документальне кіно, музику, комедії і дискусії. У заході візьмуть участь 20 найбільших фестивалів з усього світу, зокрема Лондонський та Єрусалимський кінофестивалі, Кінофестиваль в Мумбаї, Міжнародний кінофестиваль у Марракеші, а також Sundance і Tribeca. Повну програму оголосять за кілька днів. Дивитися фільми можна буде за посиланням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь