Спецпроєкти

Як у Швеції відкрили ресторан під час пандемії


Відкриття ресторану під час пандемії здається такою поганою ідеєю, що це звучить як жарт. Однак у Швеції ресторатори запропонували сервіс, аналогів якому поки немає у світі. У містечку Вермланді відкриється ексклюзивний ресторан під назвою Bord för en, що перекладається як столик для одного.

Новий заклад починає роботу з 10 травня та працюватиме до 1 серпня. Він виводить соціальну дистанцію на новий рівень: обслуговуватиме лише одного гостя в день. Заклад був розроблений як перший у світі абсолютно безпечний ресторан.

Ресторан Bord för en – це один-єдиний столик посеред мальовничого лугу у Вермланді. Концепція така, що тут ти не зустрінеш нікого, навіть офіціанта. Тут немає адміністратора та офіціантів, і їжу з трьох страв не подають до столу, натомість її доставляють у кошику, прикріпленому до мотузки з кухонного вікна ресторану.

Власники склали меню, в якому використовують тільки місцеві інгредієнти.  Оплата – на розсуд відвідувачів.

Таким чином людина зможе пообідати чи повечеряти наодинці смачною і здоровою їжею на природі. Автори ідеї вважають, що придумана ними концепція не тільки захистить гостя від зараження Covid-19, а й заохотить його побути на самоті, насолоджуючись трапезою і природою навколо нього.

«Ми хочемо заохотити людей сісти і провести якісний час із собою», – зазначають власники ресторану подружжя Расмус Перссон та Лінда Карлссон.

Зарезервувати столик, а також замовити страви з меню можна в режимі онлайн прямо на сайті ресторану.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь