Спецпроєкти

Челендж #Стрижусявдома від Banda. У чому суть і як долучитися?

Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий!

Найвідоміше українське креативне агенство Banda запускає челендж #Стрижусявдома. Розказуємо про правила та як долучитися.

Правила прості:

1. Учасники стрижуться вдома так, як їм зручно.

2. Заощаджені гроші, які вони зазвичай витрачають на стрижку, переказують на допомогу лікарям, які щодня борються з Covid-19.

3. Викладають про це пост з відео/фото з хештегом #Стрижусявдома і позначають 5 друзів, яким передають виклик самостійно підстригтися вдома. А у них є 48 години, щоб відповісти.

Вартість стрижки потрібно надіслати за реквізитами. У призначенні платежу вказуйте «Благодійний внесок стрижуся вдома». Детальна інформація є на сайті.

Решту зробить Banda, перерахувавши всі зібрані кошти на закупівлю засобів індивідуального захисту для лікарських бригад екстреної медичної допомоги, які щодня ризикують своїм життям, виїжджаючи до пацієнтів з підозрою на вірус та допомагаючи їм безпечно дістатися лікарні.

До челенджу підключений надійний партнер — Фонд Пацієнти України, який гарантує безпеку надходження коштів та прозорі закупівлі з повною звітністю.

Долучайтеся, тегайте в коментарях ваших друзів, яких ви хочете побачити підстриженими вдома. Також стежте за інстаграмом проєкту. І пам’ятайте – у Banda вже мріють побачити ваші круті зачіски за хештегом #Стрижусявдома

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь