Спецпроєкти

Volkswagen надасть автомобілі медичним та соціальним працівникам


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий!

Компанія Volkswagen в Україні долучається до боротьби з поширенням коронавірусу та запускає благодійну ініціативу #НасампередЛюди, в межах якої надасть 10 автомобілів у тимчасове користування для медичних працівників та організацій, які активно залучені до боротьби з COVID-19, а також забезпечить пальним.

Автомобілі використовуватимуться для перевезення пацієнтів, які проходять лікування гемодіалізом і входять у групу ризику інфікування коронавірусом.

Три автомобілі будуть надані Центру Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва. Саме там бригади швидкої медичної допомоги надають цілодобову екстрену медичну допомогу при нещасних випадках і станах, що загрожують життю чи здоров’ю населення. Працівники центру працюють наразі в посиленому режимі, і можливість бути мобільними зараз потрібна їм як ніколи.

Частина автомобілів буде надана в Єдиний координаційний центр, який діє на базі Департаменту соціальної політики КМДА та допомагає незахищеним та вразливим верствам населення.

Також автомобілі отримають медичні працівники Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Ідея реалізована за підтримки антикризового штабу КМДА.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь