Спецпроєкти

«Книжковий Арсенал» перенесено на 2021 рік. Подробиці, нові дати


Раніше Мистецький арсенал повідомляв про перенесення Х Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» на серпень. Проте у зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася в Європі та світі через поширення COVID-19,  «Книжковий Арсенал» вирішили перенести на 26–30 травня 2021.

«Книжковий Арсенал завжди був особливим через атмосферу, яку ви, наші учасники та відвідувачі, наші волонтери та партнери, щоразу створюєте разом із нами, командою. І ми спустошені від того, що не зможемо побачити вас у стінах Старого арсеналу цього року. Але ми вже чекаємо на рік 2021. І докладемо всіх зусиль, щоб зберегти найкращі напрацювання кураторської команди, а також сподіваємось зберегти її склад на наступний рік», – зазначає координаторка Книжкового Арсеналу Юлія Козловець.

Водночас цього року з 19 травня по 10 червня відбудеться дистанційна професійна програма Книжкового Арсеналу, спрямована на посилення експортних можливостей українських видавців і залучення іноземних літературних агентів до перекладу українських книжок.

В онлайн-програмі «Література на експорт» передбачені зустрічі й воркшопи із закордонними експертами книжкової справи та українськими видавцями, серія лекцій англійською мовою про українську літературу, український книжковий ринок, грантові програми для перекладів іноземними мовами українських книжок, заплановано низку переговорів українських і закордонних видавців. Детальніше з програмою можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/eybOEHf

Попередньо Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» був запланований на 20–24 травня 2020 року. Тема цьогорічного фестивалю – «оптимісти скептики», її куратором став літературознавець Ростислав Семків.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь