Спецпроєкти

Найбільший фестиваль коміксів та косплею Сomic Con Ukraine оголосив набір учасників


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Міжнародна конвенція коміксів та попкультури Comic Con Ukraine відбудеться 5 та 6 вересня. На гостей чекатимуть грандіозне Cosplay та Cover Dance-шоу на головній сцені з призовим фондом 100 000 грн, зустрічі з голлівудськими зірками, ігрові турніри, презентації нових коміксів, авторські виставки, виступи музичних гуртів, тематичний маркет та фотозони.

Фестиваль уже розпочав прийом заявок учасників. 1 травня відкрилися форми для учасників Комікс-зони та зони Фанатських стендів, Алеї художників, Cosplay & Cover Dance Show, фотографів, блогерів, в зону настільних ігор та маркету. А з 8 червня розпочнеться реєстрація на Dog Cosplay Сontest.

Минулого року фестиваль приймав учасників та гостей з України, Польщі, США, Британії, Угорщини, Греції, Колумбії, Чилі, Шотландії, Чехії, Туреччини, Білорусі, Росії. На головній сцені за право представляти Україну на найпрестижнішому міжнародному фестивалі косплею в Японії боролися понад 1000 косплеєрів та разом з 400-ма фанатами к-поп змагалися за призовий фонд 100 000 грн.

Свої роботи показали 130 українських та іноземних художників. У зоні коміксів 14 видавництв анонсували понад 40 новинок та розпочали 30 стартів продажу коміксів. Найбільший гікмаркет налічував понад 80 тематичних учасників, заявок на Cosplay Dog Show було близько 60, а фотозон – за 50.

Цьогоріч спеціальним гостем Comic Con Ukrainian стане Бен Бергман, більш знаний як Maul Cosplay. На спеціальному стенді Бен проведе безкоштовні автограф- та фотосесії, у лекторії розповість про свій чималий косплей-досвід, а також візьме участь у суддівстві Cosplay Show у номінаціях «Гранпрі» та WCS Ukraine.

Докладніше дізнатися про умови участи та реєстрацію можна за посиланням.

Квитки на фестиваль уже в продажу. 

Акредитація для блогерів, фотографів та ЗМІ на сайті: https://cutt.ly/6ybV5OH.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь