Спецпроєкти

Dior та Gucci створили розмальовки. Їх можна завантажити безкоштовно


Карантинні обмеження не в змозі зупинити процес навчання та самовдосконалення. Радше навпаки – розширюють можливості отримати нові знання та навички. Університети, бібліотеки, бренди та музеї відкривають безкоштовний доступ до своїх ресурсів.

Деякі модні будинки також приєдналися до ініціативи і запропонували людям зануритися в арттерапію, яка допоможе відволіктися від тривожних думок, знайти натхнення і оточити себе красою.

Dior

Французький модний дім випустив безкоштовну книгу-розмальовку за мотивами круїзної колекції Toile de Jouy. На обкладинці – зображення легендарного історичного маєтку Dior на Авеню Монтень у Парижі. Всередині розмальовки – стилізовані зображення мавп, слонів, жирафів, левів, хамелеонів та інших мешканців африканських джунглів і саван. Джерелом натхнення стали принти, створені креативним директором Марією Грацією Кюрі для останньої на сьогодні круїзної колекції будинку.

Розмальовку можна завантажити тут, роздрукувати і зробити з неї невелику книжку. Інший варіант – розфарбувати у Photoshop та встановити як заставку на телефон.

Gucci

Gucci зробили власну розмальовку спільно з японською художницею Юко Хігучі на підтримку дитячої круїзної колекції. Юко Хігучі малює веселих антропоморфних тварин, фантастичних істот і природні мотиви. Для Gucci вона створила книгу з іграми і завданнями: читачам потрібно відшукати захованих у лісі котиків, провести равлика по квітковому лабіринту і знайти відмінності на картинках з крокодилом-музикантом у валянках. Химерні природні мотиви, сюрреалістичні персонажі, милі головоломки, ігри і розмальовки – нудьгувати точно не доведеться!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь