Спецпроєкти

Які правила роботи в офісі діятимуть у компанії Facebook під час пандемії


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Компанія Facebook повідомила співробітникам, як планує організувати повернення в офіси. Компанія планує відкрити офіси 6 липня, але більшості співробітників дозволить працювати з дому до кінця 2020 року. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела.

Компанія вводить кілька обмежень для роботи в офісі: встановить позмінні графіки роботи, обмежить кількість осіб, які можуть одночасно збиратися в переговорних, робочі столи розташоватимуть на відстані близько 1,8 м один від одного.

На першому етапі компанія планує дозволити лише 25% співробітників кожного офісу фізично перебувати на робочому місці. Також працівники офісів повинні будуть щоденно вимірювати температуру тіла й носити маски.

В офісах не працюватимуть кафетерії та офісні тренажерні зали. Стороннім відвідувачам буде заборонено приходити в офіс.

Facebook не планує тестувати співробітників на Covid-19, але може зробити це в майбутньому, коли тести стануть доступнішими.  Компанія також намагається придумати спосіб дистанціювання в автобусах, у яких співробітники добираються до офісу.

В Україні умови роботи в офісі передбачають вимірювання температури на вході, доступ в офіс тільки із засобами індивідуального захисту (маски, респіратори), наявність антисептиків для рук та дотримання соціальної дистанції: одна особа на кілька метрів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь