Спецпроєкти

Відновлюємося після карантину: hiitworks відкриває нову студію і дарує знижки

Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Поради під час карантину не полишати заняття спортом та тримати себе у формі були доречними, та працювали не завжди. Виявилося, що без відвідувань фітнес-клубів щодня змушувати себе влаштовувати хоча б невеличке тренування доволі складно, особливо коли завжди є спокуса полежати на диванчику і нікуди не поспішати.

Фітнес-клуби мотивують займатися спортом – і це факт, тож після послаблення карантину прогнозуємо черги охочих повернутися до форми.

Для охочих тренуватися є аж дві добрі новини

Перша добра новина – hiitworks після карантину відкриває вже 9-ту студію. Вона буде розташована майже в центрі столиці – за адресою вул. Січових Стрільців, 50.

Друга добра новина – на річну карту мережа hiitworks пропонує знижку 50% у новій студії та до 40% у інших студіях мережі. Тож, економлячи, ви можете безлімітно тренуватися у групах у будь-який доступний час. Якщо ви хотіли швидко повернутися до форми після карантину і зробити це з розумом, під наглядом професіоналів – це ідеальна можливість.

Не відкладайте тренування і власне здоров’я на потім, якщо можна почати тренування якомога швидше.

Акція дійсна до 22 травня. Крім того, у hiitworks доступні й інші приємні знижки на тренування та абонементи, які можна знайти на сайті.

Тренутеся та будьте здоровими!

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь