Спецпроєкти

IKEA в Україні: вже можна замовити товари онлайн


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий!

Шведський бренд ІКЕА запустив офіційні онлайн-продажі в Україні. Замовлення можна зробити на сайті www.ikea.ua вже сьогодні.

Наразі шведський ритейлер пропонує українським покупцям близько 3 600 функціональних товарів для дому всіх категорій та стилів з привабливим дизайном і цінами.

Покупці матимуть можливість обирати, де та як забрати свій товар: в одному з пунктів для отримання замовлень у Києві безкоштовно або за допомогою послуги доставки додому. Уже працюють два пункти – в Ашан Рів Гош (Auchan Rive Gauche) та Metro Cash & Carry.

Після запуску інтернет-магазину IKEA планує якнайшвидше відкрити свій магазин у новому міському форматі (city store) у Києві. Компанія нещодавно підписала договір оренди з торгово-розважальним центром Blockbuster Mall. Дату відкриття повідомлять пізніше.

«Ми раді розпочати роботу в Україні завдяки запуску інтернет-магазину, особливо в час, коли кожен із нас приділяє увагу безпеці і комфортному перебуванню вдома», – зазначає керівник IKEA в Україні Флоріан Меллє.

Нагадаємо, влітку цього року IKEA оголосила про запуск офіційного вебсайту для українських клієнтів та набір працівників для роботи в першому магазині міського формату в Києві. Відкриття магазину було заплановано на кінець 2019 року. IKEA загалом вже 15 років намагалася зайти на українських ринок.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь