Спецпроєкти

Українські Канни. Одеський міжнародний кінофестиваль уперше відбудеться онлайн


Через пандемію коронавірусу COVID-19 та пов’язані з нею карантинні обмеження у всьому світі Одеський міжнародний кінофестиваль цього року вперше відбудеться в онлайн-форматі. Крім того, змінено дати проведення 11-го ОМКФ: не в липні, як зазвичай, а восени – з 25 вересня по 3 жовтня.

Окрім онлайн-частини, в межах фестивалю планують також традиційний кіноперформанс просто неба на Потьомкінських сходах в Одесі.

«Ми отримали понад тисячу заявок, наш програмний відділ зараз над ними працює і тримає зв’язок з усіма, хто надіслав нам фільми. Нас підтримують партнери, за що ми їм дуже вдячні. Тож навіть в онлайн-форматі в програмі Одеського міжнародного кінофестивалю традиційно відбуватимуться всі програмні та позапрограмні покази, а також майстер-класи, пресконференції та індустрійна частина кінофестивалю – Film Industry Office: очікуємо, що цього року в ній дистанційно візьме участь рекордна кількість представників української та світової кіноіндустрії», – зазначає генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич.

Інформацію щодо абонементів на онлайн-захід повідомлять згодом.

Нагадаємо, що Каннський кінофестиваль, який спочатку переносили на літо, цьогоріч не відбудеться.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь