Спецпроєкти

PUMA та студенти Central Saint Martins створили колекцію, присвячену нестачі питної води на Землі


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Бренд PUMA випустив колаборацію з найвідомішим коледжем дизайну Central Saint Martins, присвячену нестачі питної води на Землі.  

Колекція отримала назву Day Zero, що позначає день, коли людство стикнеться з втратою води на Землі. Речі, натхненні потенційним майбутнім, у якому люди вимушені добувати ресурси для виживання, тому виконані в утилітарному стилі і доповнені функційними елементами – накладними кишенями і додатковими застібками. 

У принтах використані мапи водокористування Кейптауна і написи Water Runs Dry («Вода висихає») та No Habitat («Немає, де жити»), що нагадують постапокаліптичний щоденник. Моделей у кампейні замінюють цифрові аватари.

У лінійці є довгі та вкорочені куртки, футболки, худі, топи, шорти, спідниці та легінси. Взуття з колаборації представлене класичними моделями PUMA: Future Rider, Ralph Sampson та RS-X3 з елементами яскравих кольорів, хайкінговими шнурівками та вишитою неоном мапою світу. Колекцію Day Zero також доповнили лінійкою аксесуарів. У ній – поясні сумки, рюкзаки, кепки й кепки з балаклавою для польових умов.

Колекція доступна онлайн із 14 травня в офіційному магазині PUMA ua.puma.com. На сайті діє безкоштовна доставка та знижка 5% за умови оплати банківською карткою.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь