Спецпроєкти

Пікнік Сад, велопрокат, унікальна виставка. ВДНГ розпочинає роботу після карантину


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

12 травня у Національному комплексі «Експоцентр України» стартує «Літо на ВДНГ».

На першому етапі виходу з карантину на території Експоцентру працюватимуть велопрокат та прокат роликів, контактний зоопарк, трек керованих автомоделей і кінний клуб. Буде доступним для відвідувачів також і відкритий майданчик для дозвілля Пікнік Сад. Знайти його можна поряд із магазинчиком рослин і маленьким кафе Kitchen&Garden у яблуневому саду.

З нових активностей вже у травні на території Експоцентру можна буде побачити унікальну виставку просто неба «Живі дракони та Чарівні дерева». Понад 20 анімованих драконів разом з фентезійними декораціями та експозиціями перетворять візит на справжнє занурення у світ уяви та казок. Усі локації та активності працюватимуть відповідно до правил безпеки, рекомендованих ВООЗ та МОЗ.

Щодо зони фудкортів та ресторанів, розташованих на території Експоцентру, їхні літні майданчики також буде відкрито для відвідувачів уже 12 травня.

«На жаль, на першому етапі нам доведеться відкрити паркові активності з деякими обмеженнями. З 12 травня на ВДНГ почнуть працювати лише ті локації, роботу яких дозволено відповідно до чинних правил безпеки: відкриті площі, соціальна дистанція, регулярна санітарна обробка контактних поверхонь. Однак за час карантину ми всі так втомилися від вимушеної ізоляції, що навіть прості прогулянки територією ВДНГ зі стаканчиком запашної кави або морозивом стануть для нас усіх чудовим дозвіллям», – зазначає Євген Мушкін, генеральний директор ВДНГ.

У наступних етапах виходу з карантину на ВДНГ планують відкрити дитячий смартмайданчик «Лемурашник», тропічну ферму «Планета Метеликів», басейн Pirs39, прокат індивідуального електротранспорту, дитячі зони розваг, пейнтбольний майданчик, центр сімейного дозвілля Teleport360, Сад Гамаків, Поляну ВДНГ і зони BBQ.

Стежити за всіми новинами ВДНГ, а також дізнатися перелік і графік роботи всіх локацій «Літа на ВДНГ» можна на офіційних сторінках у Facebook та Instagram, у Viber-спільноті, а також на офіційному сайті.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь