Спецпроєкти

Прокачка лідерських рис. Оголошені дати онлайн-конференції YouthSpeak Forum


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Де шукати можливості для молоді? Краще за все про це розкажуть ті, хто сам їх створює. 6 та 7 червня відбудеться найбільша онлайн-конференція YouthSpeak Forum, де зберуться представники молодого покоління, влади, бізнесу та громадського сектору.

Що таке YouthSpeak Forum?

Це онлайн-подія від громадської організації AIESEC, яка відбувається в 60-ти країнах світу та має на меті прокачати лідерські риси й додати молоді впевнености для початку кар’єри в бізнесі або громадському секторі. 

Що чекає на учасників?

У перший день будуть трансляції воркшопів, розв’язок кейсів міжнародних компаній і мотиваційні зустрічі. Серед оголошених спікерів – підприємниця Зара Гусейнова, готельєр Василь Гроголь, менеджер Олексій Слюсаренко. Також досвідом поділяться представники компаній Comfy, Ernst & Young, Альфа-банк, UKRSIB, Abinbev Efes і Metrо. Також виступатимуть НГО AIESEC, «Фундація регіональних ініціатив» і «Будуємо Україну разом».

На другий день заплановано нетворкінг – компанії та громадські організації представлять відкриті вакансії та стажування.

Три причини потрапити на YouthSpeak Forum

  1. За допомогою воркшопів ви покращите свої soft skills, які часто є вирішальними на співбесідах.
  2. На прикладі Цілей Сталого Розвитку від ООН навчитеся розв’язувати складні й цікаві кейси.
  3. Отримаєте багато професійних знайомств і корисних контактів на нетворкінгу.

Як взяти участь?

Зареєструватися можна за посиланням. Після цього вам прийде підтвердження на електронну пошту, а в день події – посилання на трансляцію.

Підписатися на розсилку:

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь