Спецпроєкти

Найдорожчий маратон: 20 бізнесменів бігтимуть в аеропорту «Бориспіль» на підтримку українських медиків

13 червня на території аеропорту «Бориспіль» відбудеться KBP Business Run – перший закритий доброчинний маратон в Україні. 

Його учасниками стануть 20 відомих бізнесменів, які бігтимуть 21,1 км або 42,2 км на вибір. Траса забігу – злітно-посадкова смуга аеропорту «Бориспіль».

KBP Business Run – це перший забіг від нового організатора бігових івентів Run Business Club Ukraine, який вони проводять спільно з Міжнародним аеропортом «Бориспіль», національним перевізником «Міжнародні авіалінії України», Торгово-промисловою палатою України, Kind Challenge та Українською Біржею Благодійности. 

Чим особливий цей забіг?

– Перший закритий благодійний маратон, у якому візьме участь лише 20 учасників.

– Найдорожчий маратон: вартість реєстрації – 10 000 грн (або більше – за бажанням). Зібрані кошти перераховують на спільну доброчинну кампанію проєкту Kind Challenge та Української Біржі Благодійности «Дихай! Разом проти коронавірусу», щоб придбати захисні костюми для медиків.

– Учасником маратону може бути лише чинний топменеджер компанії або власник бізнесу.

– Захід відбудеться в режимній зоні, де ніколи раніше не бігали маратони, – на злітно-посадковій смузі аеропорту «Бориспіль».

Організатори наголошують, що авіаційна криза, пов’язана з пандемією коронавірусу, відкрила для них унікальну можливість – один раз перетворити аеропорт на бігову трасу для маратонців. Цей забіг стане найдорожчим не тільки тому, що реєстрація для учасників коштує рекордні 10 000 грн, які підуть на доброчинність, а й тому що декораціями для бігунів стане цілий парк літаків МАУ, які ще відпочивають і чекають на своїх пасажирів. 

Чому доброчинний маратон зараз такий важливий?

Карантинні заходи вже пом’якшили, мабуть, більшість розслабилася і не сприймає пандемію так серйозно, як кілька місяців тому. А тим часом хвороба активно поширюється і далі: останніми днями Україна, на жаль, б’є антирекорди за кількістю виявлених випадків коронавірусу.

Медики щодня допомагають людям боротися із хворобою і самі потребують допомоги. Тому організатори закликають долучитися всіх небайдужих до збору коштів, акцентуючи, що колаборація і позитивне мислення є важливими навіть у найскрутніші часи. 

Мета маратону – зібрати 300 000 грн для допомоги тим, хто сьогодні на передовій. 

«Це наші медики. Щодня вони ризикують своїми життями, щоб рятувати наші», – кажуть в оргкомітеті заходу.

Приєднатися до доброї справи можна за посиланням: https://kindchallenge.net/dyhay/

Старт забігу: 13 червня 2020 року, 6:00.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь