Спецпроєкти

Бра твоєї мрії: український бренд запатентував формулу комфорту для підбору білизни


Комфорт – це не рекламне слово, а математика. Саме так вважають дівчата зі Школи та Лабораторії білизни brabrabra, і саме це надихнуло їх на винайдення «індексу комфорту». Це технологія, що допоможе жінці з будь-якою формою грудей знайти комфортну білизну. Спеціально для bit.ua винахідниці й тренерки Школи білизни  розповіли про новеньку формулу, що у світі білизни наробить галасу так само, як SpaceX у космічній сфері. 

Женя та Віра

тренерки Школи білизни brabrabra

 

Індекс комфортної посадки – це що?

Віра, тренерка Школи білизни brabrabra:

Ми довго шукали, чому одні бра, які навіть за розміром ок, бувають незручними, сповзають, натирають і створюють маленькі синці. Відповідь ховалася в індивідуальній анатомії та параметрах кожного бра. Груди «реальних жінок» дуже різні за формою, висотою, повнотою, співмірністю з плечима та грудною клітиною. Тому підібрати білизну буває важче, ніж просто вгадати розмір зі стандартної розмірної сітки. Для  визначення правильного розміру бра спочатку потрібно заміряти доволі прості, але дуже важливі показники: об’єм під грудьми та довкола виступних точок грудей дівчини. Отже, в ідеалі виміряти бра та заміряти дівчину, коли вона обирає бра…  Або вирахувати особливості та згрупувати за ними всю білизну, щоб полегшити життя всім.

Співвідносячи параметри тіла та білизни, ми вирахували середнє арифметичне та назвали його індексом комфортної посадки. Це той номер, який допоможе обрати білизну з усього асортименту brabrabra. Існує 64 індекси комфорту – один із них буде твоїм!

А як це працює?

Женя, тренерка Школи білизни brabrabra:

Ми виділили основні характеристики: чотири форми грудей, два способи їхнього розташування та дві форми їхнього росту. Форма грудей та їхня повнота може змінюватися до шести разів за життя, і це впливатиме на розмір, а розташування та ширина грудей формується у підлітковому віці.

Про всі нюанси, як обрати білизну з урахуванням індивідуальних особливостей тіла, знає брафітерка – спеціалістка з підбору білизни. У brabrabra створено спеціальну Школу білизни,  де дівчата вивчають всі тонкощі підбору бра. Адже основні функції бра – підтримувати груди, знімати напругу зі спини та плечей, допомагати поставі.

І навіщо це потрібно кожній із нас?

Женя та Віра разом: 

Ми точно знаємо, як важко знайти найкомфортнішу білизну. Важливо розуміти, що білизна має бути не лише гарною, а насамперед зручною та підкреслювати всі твої особливості. Саме тому ми підготували щось неймовірне, те, над чим працювали понад рік. Ми створили авторський унікальний метод підбору білизни, що враховуватиме всі твої особливості, адже кожна дівчина варта комфорту щодня.  Не перестаємо повторювати тобі:  «Будь собою з brabrabra, #тицети, знай – ти унікальна».

 А  коли стає зручно на фізичному рівні, можна поглянути на себе інакше та звільнитися від старих комплексів. Допоможи собі бути впевненою!

Випробувати та визначити свій ІКП можна за допомогою чат-боту brabrabra: bra.click/bra_fitting_bot

 

 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь