Спецпроєкти

Ярмарок сучасного мистецтва Kyiv Art Fair: дати проведення та локація


З 20 по 23 серпня у Києві вп’яте відбудеться ярмарок сучасного мистецтва Kyiv Art Fair. Цьогоріч ярмарок проведуть окремо від фестивалю Kyiv Art Week.

Ярмарок Kyiv Art Fair та фестиваль Kyiv Art Week повинні були традиційно відбутися у травні. Та в умовах карантину організатори прийняли рішення змінити формат і провести ярмарок окремо від основного фестивалю.

Подія відбудеться у конгресно-виставковому центрі «Парковий». За словами організаторів, інфраструктура локації дозволить забезпечити всі санітарні норми в умовах карантину.

На території «Парковий» буде представлено величезну виставку робіт сотень художників і скульпторів з понад 30 українських галерей і самоорганізованих художніх об’єднань. 

Усі роботи будуть внесені в щорічний каталог Kyiv Art Fair і виставлені на продаж. Також у межах заходу відбудуться лекції і дискусії про взаємодію мистецтва і ринку, зокрема в умовах кризи.

Тема цього року присвячена взаємодопомозі та солідарності між агентами сфери мистецтва.

«У період кризи в культурній сфері, спричиненою пандемією COVID-19, ярмарок Kyiv Art Fair стане майданчиком, де українські приватні інституції та художники, яких вони представляють, зможуть заявити про себе і почати діалог з представниками бізнесу та держави», – розповідають організатори.

Донабір учасників відбувається за новим форматом, у ньому бере участь журі, умови подання заявок можна знайти на сайті kyivartweek.com/open-call-ua/.

Kyiv Art Fair покликаний популяризувати сучасне мистецтво серед глядачів різних професій і вікових груп.  Подія відбувається завдяки підтримці Київської адміністрації.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь