Спецпроєкти

Українські креативники вперше стали переможцями конкурсу Young Glory


Креативники з агенства banda – копірайтер Роман Гурбанов та артдиректор Ілля Почкун – стали переможцями міжнародного конкурсу Young Glory в категорії Students.

Young Glory – це міжнародний конкурс для креативників віком до 30 років. Учасники протягом 8 місяців створюють роботи на основі брифів, які отримують від журі.

«Нас вісім разів брифували креативні директори з усього світу. Кілька раундів підряд ми змагалися з данською командою за перемогу. Вони молодці, два останні раунди брали золото.  Але ми в останньому раунді взяли срібло, бронзу та шортліст, тому відірвалися від них більше, ніж на 40 очок. У підсумку ми з Іллею набрали 177 балів», – розповідає про перебіг конкурсу Роман.
За словами учасників, у конкурсі головне – витривалість і систематичний результат учасників. Тобто ти повинен з раудну в раунд перемагати й набирати бали.
«Перемога в Young Glory – показник того, що ти можеш регулярно видавати велику кількість сильних ідей. Тут зводиться до мінімуму фактор везіння, адже це більше про витривалість, скіли та психологічну стійкість. Тому коли 8 місяців фігачиш кожні вихідні, то на 6 раунді вже починає заважати накопичена втома», – додає Ілля.

Проєкти, з якими перемогли Ілля та Роман, можна подивитися тут.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь