Спецпроєкти

Як познайомитися з Києвом наново: небанальні способи


Літо вже закінчується, але це не привід гуглити мемаси на кшталт «провів канікули на роботі» чи підшуковувати осінній плейліст із треками Radiohead і Deftones, чекаючи на осінню мряку. Краще зібрати себе докупи і згадати, що ти ще не встиг зробити цього літа.

bit.ua разом із Deinde та Johnnie Walker підготували для тебе невеличкий гайд, що допоможе не прогавити останні круті івенти літа й побачити Київ по-новому. Отже, ми починаємо –- готуйся занотовувати!

 

Вечірка «на колесах» просто неба

01/5

Де: у червоному двоповерховому Party Bus найяскравішими місцинами Києва

Що робити: смакувати welcome drink від Johnnie Walker, знайомитися з новими друзями, побачити Київ з висоти (майже) пташиного польоту, танцювати на даху патібасу, фотографуватися, пити коктейлі, гуляти містом, вчитися стрітарту, робити круті графіті з професійним художником і тусити на афтепаті в одному з  барів міста.

Який профіт: багато нових друзів, яскраві фото від Deinde на згадку, присмак оригінальних коктейлів на основі Johnnie Walker (можливо, навіть занотуєш собі кілька рецептів) і власноруч написане графіті в одній із локацій столиці.

Бронюй квиток на івент хутчіше за посиланням!

Поради «бувалих»

Валя: «Музика на повну, повз проходять здивовані пішоходи, проносяться машини, а ти ловиш вітер у волоссі і просто підспівуєш улюбленим виконавцям. Чи це не кайф?»

Марія: «Я раджу обов’язково станцювати свої фірмові па, відкинувши скромність! А натанцювавшись, весело впасти на сидіння і як слід роздивитися вечірній Київ».

 

Знайти найкрутіші мурали Києва (та дізнатися про них більше)

01/2

Де: верхи на електронних самокатах по артлокаціях столиці

Що робити: позувати фотографові на тлі найяскравіших муралів міста, дізнаватися нові подробиці про мистецтво стрітарту і тих, хто робить столицю кольоровою, тусити з воронами на Рейтарській, стати майстром графіті з допомогою стрітарт-художника/-ці і створити власний арт, познайомитися з однодумцями, здати самокати і продовжити вечірку в барі з новими друзями.

Який профіт: безліч нових фоток від Deinde для твоєї інсти та фейсбуку, присмак коктейлів від Johnnie Walker, нові знання про столичний арт, знову ж – нові однодумці і плюс до карми, адже ти розвиваєш внутрішній туризм.

Бронюй квиток на івент хутчіше за посиланням!

Поради «бувалих»:

Юра: «Варто увірватися на вечірку, щоб нарешті намалювати свій шедевр стрітарту! Не думай про те, як паршиво ти малював у школі, – включай креатив і насолоджуйся процесом. Тим більше в жодній школі не дадуть стільки знань про стрітарт, як під час “самокатної прогулянки”!»

Запалити танцмайданчик під гарячі dj-треки на справжній баржі

01/6

Де: на баржі по річці Дніпро

Що робити: почати з коктейлю від Johnnie Walker, танцювати під запальні треки, які для тебе підбере діджей, знайомитися з новими друзями, спробувати різні смаколики, взяти участь в конкурсах та виграти кілька крутих призів, запросити незнайомця/-ку на танець, дізнатися кілька нових рецептів коктейлів у бармена (він наповнюватиме твій келих упродовж усього вечора), запалити різнокольорові фаєри і зробити неперевершені фото. Відтак продовжити вечірку з Deinde в затишному барі, пити і ділитися враженнями одне з одним.

Який профіт: круті яскраві фото, контакти однодумців, море вражень до наступного року, виграні призи і присмак літа на вустах.

Бронюй квиток на івент хутчіше за посиланням!

Враження «бувалих»:

Валерія: «BARZHA Sunset Party – той випадок, коли за тебе вже все продумали. От серйозно, просто приходь і лови кайф!»

Аня: «Головне – пам’ятати про принцип “не треба соромитись” і задавати жару на танцполі, плескатись у басейні та брати участь у конкурсах із суперпризами».

Стати справжнім піратом на яхті

01/6

Де: на парусній яхті по Дніпру, на мальовничому острові, де чисте повітря та аромат сосен

Що робити: обов’язково спробувати коктейлі від Johnnie Walker, взяти майстер-клас із в’язання морських вузлів та управління яхтою в капітана, захопити сусідній корабель (ви будете йти двома яхтами, тож можна собі дозволити) і знайти там однодумців, влаштувати пікнік на острові, співати «йо-хо-хо» і фотографуватися (не забувай, що на яхті з тобою буде професійний фотограф, тож круті фото на тлі мальовничих краєвидів гарантовані). Звісно ж, продовжити піратську вечірку в барі з Deinde.

Який профіт: нові знайомства, вміння керувати яхтою та в’язати морські вузли, безліч яскравих фото, захоплений корабель до твого резюме і чудовий літній настрій на весь наступний рік.

Бронюй квиток на івент хутчіше за посиланням!

Враження «бувалих»:

Анастасія: «KYIV YACHT DAY PARTY згадую з теплою ностальгією! Ці мальовничі види на Дніпро, драйвові “піратські” танці, фотосети на тлі неймовірних локацій…» 

Іра: «Щоб почилити як слід, не забудь взяти із собою сонцезахисний крем, головний убір й окуляри. По-перше, будеш стильним на всіх професійних (!) фоточках, по-друге, сповна насолодишся спостереженням за заходом сонечка і м’якими відблисками променів на воді!»

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь