Спецпроєкти

Музичний фестиваль Respublica відбудеться в Майнкрафті


Музичний фестиваль Respublica 2020 паралельно транслюватимуть в онлайн-грі Minecraft. Він відбуватиметься від 25 по 27 вересня в Кам’янці-Подільському та ще 10 українських містах.

Про це у своєму Facebook написав один з організаторів фесту Андрій Зоїн.

Побачимось в Майнкрафті ребята!?Сумуєте, що не зможете відірватися на Respublica FEST 2020 в Кам’янець-Подільській…

Опубліковано Andriy Zoin Неділя, 13 вересня 2020 р.

Задля цього в Minecraft відтворили Старий замок Кам’янця-Подольського з усіма сценами, гримерками та навіть стендами громадських організацій.

«Якщо тобі недостатньо прямої трансляції фестивалю і ти хочеш більше взаємодіяти з іншими, то ця активність саме для тебе. Minecraft – найпопулярніша гра сьогодення. У ній кожен сервер – це справжній відкритий світ, створений із маленьких кубів. Можливості гри майже безмежні: ви можете будувати замки чи вигадувати механізми, полювати на монстрів, шукати скарби, займатися фермерством чи подорожувати гігантським всесвітом разом з друзями», – написав Зоїн.

Щоб потрапити на локацію, достатньо завантажити гру та зайти на сервер, посилання на який буде доступне для всіх охочих.

Раніше ми розповідали, що Slipknot стали хедлайнерами на UPark Festival 2021. Крім колективу, на сцені UPark виступатимуть My Chemical Romance, Gorillaz, The Offspring, Sum 41, Royal Blood і Deftones.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь