Спецпроєкти

Подружитися з котом і здійснити чиюсь мрію: добрі справи, які можна зробити вже зараз

Редакція bit.ua запускає новий розділ – доброчинну афішу, – де розповідатиме, які добрі справи можна робити щотижня.

Подружитися з котом

Якщо ви мрієте взяти котика з притулку, але поки що немає такої можливості – завжди можна з ним подружитися. Це можна зробити разом з доброчинним фондом Хочукота: обираєте на сайті котика чи кішечку, з яким/-ою мрієте товаришувати, і розділ Дружити.

Робите внесок від 400 гривень і отримуєте на пошту новини від пухнастика, його/її світлини та відео. Всі кошти підуть на годування вашого/-ї нового/-ї друга/подруги.

Деталі – на сайті фонду.

Зареєструватися на доброчинний забіг

24–25 жовтня проходитиме найдушевніший забіг країни DobroRun. Сутність – обираєте дистанцію, яку хочете пробігти (можна і не бігти, до речі – є така опція для тих, хто просто бажає допомогти), реєструєтеся, робите доброчинний внесок – від 500 гривень. Долаєте обрану дистанцію і отримуєте поштою медаль за те, що ви просто супергерой/-їня. А всі зібрані кошти підуть на допомогу дітям з онкологією, якими опікується доброчинний фонд Таблеточки.

Деталі можна почитати ось тут.

Пробігти за іншого/-у і здійснити його/її мрію

Є люди, які більш за все мріють пробігти марафон, але з якихось причин не можуть цього зробити. І саме ви можете їм допомогти – пробігти за них і подарувати медаль марафонця.

Доброчинний забіг «Нова пошта напівмарафон» відбудеться 1 листопада. Цього ж дня кожен охочий у будь-якому куточку країни зможе взяти участь в цьому особливому онлайн-забігу.

Минулого року відбувся перший «Марафон для всіх», і після нього бажаючих повторити захід назбиралося достатньо. Ви можете долучитися, подавши заявку на участь чи розповісти історію людини/людей, які щодня борються зі складними життєвими обставинами і долають їх.

Написати/подзвонити близьким

І сказати все-все тепле, що давно хотіли, але не могли з якихось причин. Вислухати їх, не засуджувати і не давати непроханих порад. Спитати, чи потрібна їм допомога – якщо знаєте, що зараз маєте ресурси допомагати.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь