Спецпроєкти

Тукани, лисиці та жаби: добірка тваринок та птахів, на яких варто підписатися в TikTok


Контакт з домашніми тваринами зменшує стрес, поліпшує здоров’я серця і навіть допомагає дітям у розвитку емоційних та соціальних навичок. А ще тварини не дають почуватися самотніми, підтримують і піднімають настрій.

І якщо в реальному житті немає можливості завести домашнього улюбленця, то завжди можна з радістю (а, може, і з заздрістю) переглядати їх профілі в соціальних мережах.

Створили добірку акаунтів у TikTok, які точно не залишать вас байдужими.

@kodyantle

Кількість підписників – 21M

Док Антл відомий дресирувальник тигрів, про якого зняв серіал Netflix  («Король тигрів», 2020). Він є засновником Інституту рідкісних та зникаючих видів і Фонду рідкісних видів тигрів (T.I.G.E.R.S.) у Міртл-Біч, штат Південна Кароліна. 

А ще Док Антл батько відомого тік-токера. У його сина понад 20 млн підписників у TikTok та майже 2 млн в Instagram.

Оскільки Коді виріс у безпосередній близькості з цими тваринами, то в мережі називають справжнім Тарзаном. У його профілі безліч класних відео, на яких він гуляє з величезними котами.

@kodyantleNo such thing as too much tiger love ?? ##myrtlebeachsafari♬ Too Much – Marshmello & Imanbek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@jake.pnw

Кількість підписників – 7,4 M

Цей хлопець у своєму профілі показує, як гуляє мальовничим берегом Тихого океану. До того ж водночас він робить корисну справу допомагає величезним креветкам жити, адже витягує із їхніх зябер підводних паразитів. 

Його відео про морських тварин збирають понад 80 мільйонів переглядів на місяць.

@jake.pnwI hope you enjoy this little vlog ? ##animals ##nature ##wildlife ##shrimp ##wholesome♬ original sound – Jacob Colvin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@juniperfoxx

Кількість підписників – 2.4 M

Juniper   домашня руда лисиця, яка привернула увагу підписників своїм кумедним сміхом. Господарка Juniper розповідає, що доглядати за лисицею складніше, ніж за собакою чи котом. А ще у рудого улюбленця є схильність кидатися на все, що здається здобиччю. 

Juniper ділить будинок зі ще однією лисицею та собакою.

@juniperfoxxI’d like to formally apologize for Juniper scooting her butt across the screen in the last clip. ##fox ##thehappiestfox ##animals ##fyp ##foryoupage ##fypシ♬ Classical Music – Classical Music

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@ybsbrodie

Кількість підписників – 1,7 M

Можливо, ви бачили вірусне відео цього австралійського хлопця, який знайшов морську черепаху, що застрягла в приливних водах. Броді випустив її назад в океан, врятувавши черепасі життя. 

Цей профіль є ідеальною втечею з власної вітальні у дивовижне океанське життя, яку ви можете побачити так близько, як ніколи не бачили. 

@ybsbrodiethis is the harsh reality of mating turtles, males will sometimes gang up, drown or badly wound a female as she defends herself♬ original sound – Brodie Moss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@turboroo

Кількість підписників – 1,7 М

TurboRoo – песик породи чихуахуа, який народився без двох передніх ніг. Його назвали на честь равлика з мультфільму «Turbo» (2013).

Історія двуногого чихуахуа привернула велику увагу людей. Він навіть став першим цуценям, який отримав власні 3D-колеса. Відтоді власники TurboRoo допомагають збирати кошти для інших домашніх тварин з інвалідністю, яким потрібні протези та візки.

@turboroo##greenscreensticker ##TurboRoo♬ What is your pet named after – Jeremy Gone Wild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@smoothieandmilkshake

Кількість підписників –  370.3 K

Смузі назвали найбільш фотогенічною кішкою у світі, а її смарагдові очі та золотисте хутро навіть надихнули на створення стіни на її честь у Новій Зеландії. А ще у Smoothie є брат, на ім’я Milkshake і вони часто викладають спільні світлини та відео. 

@smoothieandmilkshakeThrowback! Check Smoothie’s fast response ? ##cats##smoothiethecat##foryou##kedi♬ original sound – smoothiethecat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@canned_froggymilk

Кількість підписників –168.2K

У цьому акаунті повно різноманітних дрібних домашніх тварин-амфібій та рептилій. Та от жаба Грег взагалі зірка та абсолютна загроза будь-якої людини, адже вона хватає палець свого господаря в будь-який відповідний (і не дуже) момент. Грегу, зупинись!

@canned_froggymilkShe is a nut ##frog ##frogs ##whitestreefrogs ##gregthefrog ##MyHobby♬ Combination Taco Bell and Pizza Hut by Das Racist – Jinx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@hoppin_help

Кількість підписників – 153.8 К

Жаби повинні бути постійно вологими, адже вони дихають шкірою.  Тому, якщо у вас є така домашня тварина, потрібно постійно дбати, щоб вона була вологою і задоволеною. На TikTok є навіть ціла категорія відео, які знімають власники жаб. Люди поливають своїх тваринок, щоб зберегти їхнє здоров’я. Та що казати – ви тільки подивіться, у якому захваті цей малюк!

@hoppin_helpI don’t know why this was so funny to me ? ##whitestreefrog ##treefrog ##frog ##frogs ##frogtiktok ##frogstiktok♬ original sound – Madison Brass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@2cantv

Кількість підписників – 125.4K

Ви коли-небудь хотіли мати екзотичного птаха в ролі домашнього улюбленця ? У цього хлопця живуть три тукани, які вражають своїми різнокольоровими дзьобами та пір’ям. Здається, вони дуже активні, веселі й доброзичливі та просто обожнюють свого найкращого друга – людину.

@2cantvBaby toucan smooch. ##animals ##fyp ##foryoupage ##fyp ##fypシ ##animalsoftiktok ##petsoftiktok ##bird ##birds ##cute♬ original sound – 2can.tv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@bird_lady

Кількість підписників – 79.8K

Ця TikTokerka знімає відео про пташок, яких вона рятує та реабілітує. Серед них навіть є такі хижі – яструби, соколи та сови. Оскільки багато птахів поранені або хворі, то у відеоролики у профілі можуть вражати та засмучувати. Проте водночас Пташина Леді показує всім, як її вихованці одужують – і це дійсно радує!

@bird_lady_Surgery success! ##BarnOwl patient update ##wildliferehab♬ original sound – Bird Lady

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@wafflescute

Кількість підписників –23.6 K

Власники Waffle розповідають, що коли вони зустрілись у притулку вперше, то котик почав облизувати їм руку. Того дня вони забрали його додому.

Відтоді у Waffle з’явився власний акаунт у TikTok, він встиг захопити серця багатьох користувачів своїми великими очима, притиснутими вухами та круглою мордочкою. А ще Waffle  співпрацював з такими компаніями, як Intel, PBS та Fresh Step.

@wafflescuteDance party at my place ##cats ##cute ##dance ##edm♬ Kyoto (feat. Sirah) – Skrillex

 

 

 

 

@mtksadventures

Кількість підписників – 17K

Якщо що, цей хлопець годує ведмедів грізлі просто з рук. У своїх відео він подорожує та показує, як живуть рисі, олені, сови, черепашки та мавпи. На деякі ролики без розчулення просто неможливо дивитися. А ще він займається фотографією – і викладає світлини в Instagram.

@mtksadventures@maxstrong_ sharing some ##jelly with Betty the ##grizzlybear ##mtks ##bear ##animals ##wildlife ##work ##travel ##canada ##nature ##naturelove♬ sonido original – @Jordi.koalitic

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь