Спецпроєкти

Здається, Cyberpunk 2077 таки скоро випустять: коли на нього чекати та як заробити бонус


Розробники CD Projekt виклали в мережу звіт за третій квартал 2020 фінансового року (він закінчився 30 вересня). Якщо порівнювати з минулим роком, виручка компанії збільшилася на 13% – до $ 27,7 мільйонів. Операційний прибуток за квартал збільшився на 70% – до $ 7,5 мільйонів, а чистий прибуток – на 57% ($ 6,176 мільйонів).

Звіт доступний у відкритому доступі.

Найбільше грошей CD Projekt заробляють за допомогою екшн-RPG The Witcher 3: Wild Hunt і ККІ Gwent: The Witcher Card Game.

На жаль, магазин GOG (магазин онлайн-ігор) дає компанії доволі мало грошей. Його чистий прибуток за квартал склав $ 34,5 тисяч. Загальні витрати на розробку нових проєктів досягли $ 139 мільйонів, і за квартал вони зросли на $ 10,5 мільйона. За весь рік у створення ігор було вкладено $ 36,3 мільйона.

Відкладений прибуток збільшився на 38% – до $ 75,5 мільйонів (завдяки попереднім замовленням RPG Cyberpunk 2077).

Офіційний реліз Cyberpunk 2077 все ще запланований на десяте грудня 2020 року. Тому нам залишається сподіватися тільки на те, що за два тижні ми все ж зможемо привітати оне одного з релізом.

До речі, компанія анонсувала бонус за передзамовлення гри. Усім, хто придбає гру в магазині Valve, подарують книжку. Літературний твір називається «Дві години ночі – вона дзвонить» (2AM – She Calls), а за його написання відповідає провідний сценарист Cyberpunk 2077 Томаш Мархевка (Tomasz Marchewka).

«Дві години ночі – вона дзвонить» розповість, які в очах Френка, колишнього офіцера поліції, а нині водія фірми Combat Cab, нічні вулиці Найт-Сіті («Бойове таксі»).

Раніше ми розповідали, що реліз гри переносили три рази від початку року. Спочатку Cyberpunk 2077 повинна була вийти у квітні. Першого разу її вихід відклали до 17 вересня, вдруге – до 19 листопада.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь