Спецпроєкти

«Розумники» з eBay вирішили нажитися на запуску PlayStation 5. Розповідаємо, як


Нещодавно на ринку відбувся гучний запуск PlayStation 5. Попит на приставку дуже перевищив пропозицію. Після того як стартовий тираж було розібрано, на різних торгових майданчиках люди почали продавати консолі у два-три рази дорожче від офіційної ціни.

Однак деякі винахідливі користувачі eBay вирішили підзаробити на цьому. На платформі з’явилися пропозиції продажу не самої PlayStation 5, а фотографії консолі.

Про це повідомляє видання Eurogamer.

Так, люди, які бажають купити дефіцитну приставку, не помічають в описі оголошення слово «фото». А опис при цьому доволі довгий, наприклад: «Playstation 5 Disk Edition Photo». У разі, якщо покупець придбає цей лот, то він отримає поштою аркуш формату A4 з написом «PS5». Ціни на такі лоти варіюються від $1 до $2600.

Представники eBay вже прокоментували ситуацію і пообіцяли видалити подібні оголошення.

«Ми засуджуємо продавців, які намагаються ввести в оману інших користувачів. Ми вилучаємо всі оголошення про продаж фотографій PS5 з нашого торгового майданчика і будемо вживати відповідних заходів проти продавців», – заявили представники eBay.

Також, крім фотографій, журналісти порталу Eurogamer виявили на eBay пропозицію, де людина продавала порожню картонну коробку під назвою «PS5».

Раніше ми роповідали, що користувачі отримали можливість спробувати оцінити нову консоль Sony без її купівлі. Розробник з ніком alxgrade випустив симулятор розпаковування та першої установки PlayStation 5, який дозволяє отримати ці враження під Windows.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь