Спецпроєкти

Kernel запустив конкурс муралів про аграріїв. Переможець отримає MacBook Pro


Компанія Kernel разом з редакцією MC.today запустила конкурс для графічних дизайнерів. Розповідаємо докладніше про умови конкурсу, дедлайни і призи. Так, призів кілька – крім MacBook Pro, є й інші круті для тих, хто посяде друге і третє місця.

Завдання конкурсу – створити яскравий стильний мурал про аграріїв майбутнього для одного з активів Kernel. Глобальніша мета – переосмислити професію аграрія, показати її важливість та надихнути молодь долучатися до цієї сфери.

«Існує помилковий стереотип, що найбільш прогресивні спеціалісти працюють у столиці. У процесі багаторічної роботи впевнилася, що часто в регіонах дуже талановиті люди створюють неймовірні речі, – коментує Оксана Коваль, керівниця департамента комунікацій, PR і GR Kernel.Ми не ставимо жодних рамок, не прив’язуємося до профільної освіти, місця, досвіду, конкретного віку, статі або до будь-яких інших шаблонних характеристик. Нам важливий тільки креатив. Якщо він відображатиме діяльність компанії або аграрну тематику загалом –  буде чудово». 

Як обиратимуть переможців і які призи вони отримають?

Оцінювати роботу будуть за трьома критеріями: оригінальність ідеї, майстерність виконання та відповідність тематиці конкурсу. 

З поданих заяв організатори відберуть від 30 до 50-ти учасників. Фінальний бал дизайн-проєкту – це сума результатів народного голосування (20%), оцінок представників провідних креативних агенцій України (50%), редакції MC.today (20%) та компанії Kernel (10%).

«Конкурс за підтримки МС.today, онлайн-медіа для тих, хто створює, допоможе нам знайти, розкрити та публічно презентувати дизайнерський потенціал країни. На авторів найбільш креативних рішень чекає не тільки головний приз, але й можливість драйвити український агробізнес разом з Kernel», – зауважила Оксана Коваль. 

До речі, про призи – головний переможець отримає Apple MacBook Pro 13″ Retina, а ті, хто посяде друге та третє місце – навушники Marshall Monitor II A.N.C. Black.

Роботи на конкурс приймають до 29 листопада. Докладніше про всі умови можна почитати за цим посиланням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь