Спецпроєкти

Weekend for U – це новий формат коротких мандрівок. Куди можна відправитися і скільки це коштуватиме?


Якщо в житті терміново хочеться поставити роботу на паузу і дати собі відпочити, підходящий варіант – невелика подорож не за всі гроші світу. І SkyUp має що запропонувати: вже 6 листопада запуститься новий формат коротких мандрівок Weekend for U – готових вікендів у колі однодумців до 14 людей. 

Самі вікенди тривають 4 дні – до них входять авіапереліт, готель, авторська екскурсійна програма у супроводі ліцензованого гіда та лідера групи, робота професійного фотографа, який збереже неймовірні емоції в кадрі.

Перший вікенд, створений спільно з творцями телешоу «Орел і решка», пройде у Стамбулі. Його програму можна подивитися і придбати на цій сторінці

Одразу розповімо про бонуси: комфортний переліт зі SkyUp, заселення до п’ятизіркового готелю в самісінькому центрі міста і демократична ціна. Подорож до Стамбула коштуватиме 19 085 гривень – це без врахування харчування і додаткових непередбачених витрат.

Чому саме такий формат подорожей і кому він підійде?

Керівниця Weekend for U Сара Полушина пояснює вибір формату:

«На створення вікендів нас надихнув поширений у країнах Заходу формат коротких спонтанних подорожей. Наша місія — закохувати українців у подорожі та допомагати їм відкривати власну країну і світ, мандруючи літаком швидко, комфортно і безпечно. Кілька кліків — і ви на відпочинку. А ми подбаємо про всі деталі».

01/3

Формат citybreak. В чому різниця?

CityBreak – ще один новий варіант коротких вікендів для тих, хто сумував за подорожами, але не може/не хоче витрачати на них багато часу. 

Це флеш-подорож ̶на 2-4 дні – якщо вам терміново потрібно змінити обстановку. У вартість пропозиції входять авіаквитки та готель за спеціальною ціною. За цим посиланням можна обрати бажаний напрямок і час – і наново відкривати для себе міста.

За оновленнями щодо нових напрямків можна слідкувати на skyup.aero та офіційних сторінках у соцмережах.  

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь