Спецпроєкти

bit.ua змінюється: be in trend = be in tech


Що трапилось? 

bit.ua стає медіа про життя і технології. 

З сьомого грудня 2020 року bit.ua розширює територію своєї медіауваги і тепер буде писати не тільки про життя як воно є, а й про технології, які на нього впливають. 

Ми залишаємося вірними своєму головному принципу – робити корисні матеріали, які вражають і допомагають читачам завжди почуватися in trend‎. А сьогодні бути в тренді означає також розумітися на технологіях – тому що tech is the new black. 

Ми завжди говорили тільки про цікаве і важливе. Тепер маємо додаткове вагоме завдання – зробити знання про технології зрозумілими і доступними. Ми хочемо, щоб кожен був у курсі, які можливості відкривають технології, і вміло використовував їх задля змін на краще – в житті, в суспільстві і світі загалом. 

Що це означає для прихильників bit.ua? 

Це означає, що тепер з бітом буде ще цікавіше. У нас з’явилося більше можливостей робити новий цікавий контент для різних платформ. Тепер на bit.ua буде більше відеоконтенту та спеціальних форматів для соцмереж.

Разом з новими tech-темами – #я_і_tech, #tech_світ, #держ_tech – новий bit.ua запускає пілотні youtube-проєкти на наукпоп-тематику в нових розважальних форматах.

Які ще новини?  

bit.ua отримав інвестиції на розвиток з приходом нового менеджменту. Інвестором і новим власником медіа став Богдан Бунзон – співзасновник та керуючий партнер компанії SMMSTUDIO. 

Що не змінилося? 

Редакторська і творча команда bit.ua залишилися без змін – всі, хто останні 10 років робив біт‎ такими, як його знають і люблять читачі і партнери, перезапускають його разом з новою командою менеджменту. 

Незмінними є редакторські стандарти і вимоги до якости, незаангажованости й актуальности контенту. 

Що буде далі? 

Посилена команда bit.ua планує розширити авдиторію за допомогою нових тем і протягом року вийти на міжнародний ринок, запустивши англомовну версію сайту. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь